cumartesi sabah saat 9.00da başlayan 3 tur üzerinden yapılacak bir puanlı 50m yarışmasına kim gelir? isterseniz 100m puanlıda yapabiliriz.
6 Ekim 2012 50m puanlı atış yarışması
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Ankara Takımı katılırsa bende gelirim,
Saygılar
Veysi -
Ben gelirim ama saati biraz daha ileri alsak. 10 mesela.
-
Şirketçe cumartesi 11 - 13 arası paintball dayız.
bilginize..
-
Araba işini çözersem 50m puanlıya varım. Ama 100m atılacaksa, kalibrem kurtarmıyor, ama hedef dikerim.
-
Araba işini çözersem 50m puanlıya varım. Ama 100m atılacaksa, kalibrem kurtarmıyor, ama hedef dikerim.
Mustafa sen buralarda mısın ? mutlaka gel, özledik.
-
Ben şartları zorlarım gelmeye çalışırım.
-
Yeni buluşma yerini bulabilirsem bende geleceğim.97K ile yarışmada neler yaparım bilemem
-
Gelmeyi çok istiyordum ama yeni işimden dolayı katılamayacağım hepinize iyi,keyifli ve isabetli atışlar.
-
Ben cumartesi nöbetçiyim, pazar günü gitmeyi düşünüyorum ben de
-
Osman abinin plinking hedefi kırdıktan sonra kaç zamandır bir şeyler yapmayı düşünüyordum kısmet bu güne imiş. Tamamen portatif oldu, kırılan dökülen yerine yenisini takabiliriz.
cumartesi sabah görüşürüz.
[Resim Engellendi: http://img72.imageshack.us/img72/314/img0167ir.jpg]
[Resim Engellendi: http://img268.imageshack.us/img268/2407/img0168ip.jpg]
-
Eline saglik guzel olmus
-
sağolasın bakalım ne kadar dayanacak..
-
Alana buna benzer hedefler yaptırmak lazım aslında. Eline sağlık Murat Abi, inşalllah dayanıklıdır da.
-
Murat,eline sağlık belli bir süre idare eder sanırım..ancak uzun süre dayanabilecek,daha kalın konstrüksiyonlu değişik hedefler planlayabiliriz.
-
Olur tabi abi.. Çizim ve ölçüleri çıkaralım ben yaptırırım.
-
Murat eline sağlık, getirde çevirelim biraz onları
-
Murat Bey, tasarım ve yapım gerçekten güzel olmuş. Hayırlı atışlar ve iyi eğlenceler dilerim...
-
Cümleten günaydın bir aksilik olmaz ise bende cumartesi sabah alanda olurum. Saygılar
-
sabahtan bende gelirim
-