cumartesi sabah saat 9.00da başlayan 3 tur üzerinden yapılacak bir puanlı 50m yarışmasına kim gelir? isterseniz 100m puanlıda yapabiliriz.
6 Ekim 2012 50m puanlı atış yarışması
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Ankara Takımı katılırsa bende gelirim,
Saygılar
Veysi -
Ben gelirim ama saati biraz daha ileri alsak. 10 mesela.
-
Şirketçe cumartesi 11 - 13 arası paintball dayız.
bilginize..
-
Araba işini çözersem 50m puanlıya varım. Ama 100m atılacaksa, kalibrem kurtarmıyor, ama hedef dikerim.
-
Araba işini çözersem 50m puanlıya varım. Ama 100m atılacaksa, kalibrem kurtarmıyor, ama hedef dikerim.
Mustafa sen buralarda mısın ? mutlaka gel, özledik.
-
Ben şartları zorlarım gelmeye çalışırım.
-
Yeni buluşma yerini bulabilirsem bende geleceğim.97K ile yarışmada neler yaparım bilemem
-
Gelmeyi çok istiyordum ama yeni işimden dolayı katılamayacağım hepinize iyi,keyifli ve isabetli atışlar.
-
Ben cumartesi nöbetçiyim, pazar günü gitmeyi düşünüyorum ben de
-
Osman abinin plinking hedefi kırdıktan sonra kaç zamandır bir şeyler yapmayı düşünüyordum kısmet bu güne imiş. Tamamen portatif oldu, kırılan dökülen yerine yenisini takabiliriz.
cumartesi sabah görüşürüz.
[Resim Engellendi: http://img72.imageshack.us/img72/314/img0167ir.jpg]
[Resim Engellendi: http://img268.imageshack.us/img268/2407/img0168ip.jpg]
-
Eline saglik guzel olmus
-
sağolasın bakalım ne kadar dayanacak..
-
Alana buna benzer hedefler yaptırmak lazım aslında. Eline sağlık Murat Abi, inşalllah dayanıklıdır da.
-
Murat,eline sağlık belli bir süre idare eder sanırım..ancak uzun süre dayanabilecek,daha kalın konstrüksiyonlu değişik hedefler planlayabiliriz.
-
Olur tabi abi.. Çizim ve ölçüleri çıkaralım ben yaptırırım.
-
Murat eline sağlık, getirde çevirelim biraz onları
-
Murat Bey, tasarım ve yapım gerçekten güzel olmuş. Hayırlı atışlar ve iyi eğlenceler dilerim...
-
Cümleten günaydın bir aksilik olmaz ise bende cumartesi sabah alanda olurum. Saygılar
-
sabahtan bende gelirim
-