Evet arkadaşlar, kış yaklaşıyor önümüzde ki hafta da bayram tatili var. Hazır havalar bozmamışken kendi aramızda güzel bir FT yapalım ne dersiniz? Konuyla ilgili düşüncelerimizi paylaşalım ki yarışma neye benziyecek biran evvel belirleyelim. Saygılar
20.10.2012 A Takımı "Haydi Yarışalım"
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bence güzel olur yapalım derim
-
Çok fazla detaya girmeden Herzamanki atış yaptığımız üstü kapalı alanda 10 - 12 hedef koyarak iki veya üç Tur'dan oluşacak şekilde ft yapalım bence. Hem sırasını bekleyenler de sıkılmamış olur görsellik olduğu için. Tabi bunun için uykudan birazcık fedarklık yapmak gerek, mesela 08: 00 da atış alanında olup hedefleri dikelim ki 09:30 gibi başlayabilelim.
-
Yarışma fikri çok iyi olur. Sabah erkenden hazırlıklar yapılırsa gün güzel geçer. Havanın sabah bayağı serin biraz da soğuk olduğunu hatırlatmak isterim. Maalesef bu haftasonu iki gün de boş yok bana. İyi eğlenceler ekip.
-
bu hafta sonu bana da zor görünüyor. ama arkanızdayım, kaç kişi olacağına bakmadan keyifli bir yarışma yapın, fotoları-puan durumlarını koyun, bizde keyifle okuyalım.
-
Gelmeye çalışıcam ama %51 gelemem gibi duruyor.
-
gelemiyom gelemiyom malesef gelemiyom kasımın 3. haftasına kadarda gelemem herhalde
-
Ben de büyük ihtimalle Ankara dışında olacağım... Sizlere iyi eğlenceler dilerim...
-
Tüfeğim Gebzede;) olduğu için bende yarışmaya katılamayacağım ama bir aksilik olmazsa çay içmeye gelirim:)
-
Tüfeğim Gebzede;) olduğu için bende yarışmaya katılamayacağım ama bir aksilik olmazsa çay içmeye gelirim:)
Yasin sana tüfekmi yok,uğra al bitanesini....silah gebzedeyse,,regülatör taktırıyorsun herhalde..öyleyse hayırlı olsun. -
Teşekkür ederim Osman abi. Evet regülatör takılıyor, sağolsun Akif bey bir elden geçirecek silahı.
-
Ft yapacaksak eken gelip hedefleri dikmek lazım, ben boş boş atmaktansa ft yapalım düşüncesindeyim. Anı düşüncede olup da gelebilecekler fikir beyan edip isimlerini yazarlarsa iyi olur.
-
Ben de gelmeyi planlıyorum cumartesi...
Ama sizlerle yarışma gibi bir cesaretim yok
-
Taşa toprağa atıyoruz çok zamandır hedefleri şaklatmak lazım biraz . Benim durumum yarın belli olur. Gelebilirsem Osman abinin kolleksiyonundan bir silahla katılırım.
-
Sabah 8 gibi alandayim nasipse.
-
bende sabahtan gelirim orası o saatte açık oluyormu birde kaç kişi gelecek sabahtan orda tek başımıza kalmayalım gelecek arkadaşlar yazarlarsa iyi olur
-
malesef en erken 9:45 de alandayım.
-
Ben de büyük ihtimal gelirim.
-
En geç 08:30 da alanda olurum, Serhat abi de gelecek akşam haberleşmiştik
-
En geç 08:30 da alanda olurum, Serhat abi de gelecek akşam haberleşmiştik
hadi kolay gelsin, ama Serhat ARsi ile gelirse o hedeflerden medet ummayın, hepsi ruhuna fatiha
-