- Resmi Gönderi
Asıl şenlik Nisan sonundaki FX şenliği,Evanixlerin gölgesinde kalmasın da !!!
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Asıl şenlik Nisan sonundaki FX şenliği,Evanixlerin gölgesinde kalmasın da !!!
Fx şenliğinin gölgede kalması mümkünmü Mustafa abi o bir şölen olacak
yok abi işte fiyat http://www.wighillparkguns.co.uk/products/produ…l.asp?prod=1974
Mustafa beyin yazdığı fiyat düşük bile kalabilir. 12 fpe modeli ingilterede £945.- ($ 1875.-) iken 80 fpe modelin amerika fiyatı $ 2195.-
http://www.daystateamerica.com/Daystate%20Prices.html
Firma ile temasa geçtikten sonra daha gerçekçi rakamlara ulaşacağız.
Katagori A ;
1-Air Arms s410 xtra
2-Steyr LG 110 HP
3-Daystate Air Ranger 80 ft/lbs
4-Daystate Air Wolf 40 ft/lbs CDT
5-Evanix AR6
+1
Eğer son nokta ise kime göre son nokta oda önemli benim ilk noktam airarms s410 xtra'ydı onu aldım simdi sıra son noktamda oda sleyr LG 110 onuda alabilirsen tüm noktaları tamamlamış olucam
Acaba bu evanix ar6ların modifiye ile 200 metreden 6.35 yada 5.5mm nin ağır peletleriyle hedefe isabe ettiğinde (ki bu çok önemli ) hala kayda değer enerjiye sahip olması mümkünmü? Sadece 15 stabil atış yapabise bile bunu yapabilirmi acaba.
yada evanixler yapamazsa bunu yapacak başka bir PCP varmıdır?
Saygılar...
Bu sorunun yanıtı "Evet"
AirGunSniper ın Lideri Kemal beyin S410 yaklaşık (yanılabilirim) 35 ft/lbs gücü ile 160 metrelerden şişe patlattığına şahidiz, Oysa Gelecek olan Evanix AR6 nın gücü 60 ft/lbs dir ve 200 metreden çok şeyler yapabileceğine eminim,ve bunu standart hali ile yapar.
Erdem Abi,
Karışla valla canın sağolsun da benim en sonda "hediye" ederim yazımıda atlama ama Şu son jenerasyon tüfekler ile ilgili yazını da okudum. Hani şu hava basıncına sıcaklığına göre bile merminin çıkış hızını ayarlama davası...Abi peki atıcılık nerde kalacak ?? Yakında uzaktan kumandalı da yaparlar herhalde
Hergün bu PCP tüfek seçiminin seçenekleri çoğalıyor. Ama sadece seçiyoruz. Bir gelsin bakalım kim ne alacak. Havalı tüfeğin fotoğrafını beğenen biri "Mustafa Abi bunuda getirsin" diyor. Çok değil daha geçen sene kaç çeşit PCP tüfek alabiliyorduk? Şimdi KatreSu bünyesi ile seçeneklerimiz çoğalırken ve işin başında iken biraz abartılmaya başlandı sanırım. Pyramidair ın fiyatları ile bile mukayesesi yapılıyor. Tabiki de gelsin hepsi gelsin. İmkan olsa da hepsinden birer-onar tane alsak. Ama çok erken daha...Bir söz vardır ve bence biz bunu yapmalıyız ve gerisini bu işe maddi manevi çok şey koyan zamanında Kemal Abi ve gelcekte Mustafa Abi başta olmak üzere geçmişte ve gelcekteki kişlerin tecrübe,bilgi ve seçimlerine bırakmalıyız.
"Bir işe Türk gibi başla, İngiliz gibi bitir."
eklemek isterim "Bir işe türk gibi başla alman gibi çalış ingiliz gibi bitir"
Bana göre PCP de son nokta diye birşey yok, ama sahip olmayı isteyeceğim birkaç silah var, biri Quackenbush 'ın ürettiği .458 kalibre 500FPE güce sahip olan L.A Outlaw, diğeri Airarms EV2, Bir de Daystate Air Wolf MVT. İçlerinde en çok sahip olmak isteyeceğim ise Daystate olurdu.
peki arkadaşlar bu AR6 larda regületör yokmu yoksada takılamazmı birde bu regületör olayı tüfekte tam olarak ne işe yarıyor yeni olduğum için bu konuda sormak istiyorum .....
Türkiyede regülatör satan yok, olsada her silaha ayrı üretimş olması gerekir, avrupada olanlarda bazı şahsına münhasır kişilerin bir kaç tane bazı silahlar için ürettikleridir, seri üretim olarak yoktur ve olanlarda 200 - 300 Euro gibi fiyatlarda.
Türkiyede regülatör satan yok, olsada her silaha ayrı üretimş olması gerekir, avrupada olanlarda bazı şahsına münhasır kişilerin bir kaç tane bazı silahlar için ürettikleridir, seri üretim olarak yoktur ve olanlarda 200 - 300 Euro gibi fiyatlarda.
anladım mustafa abi ben bu regületörü şu fx gladyatördeki hız ayar düğmesi vardıya onu regületör sanıyordum kusura bakmayın artık değilmiş öğrendim saygılar
BENCE EN IYISI HATSAN AT 44 WX 10 LW NAMLULU NEDENINI SORACAK OLURSAN DOSTUM TOGAY CUNKU BENIM SILAHIM KARGAYA YAVRUSU ŞAHAN GELIR
not : biraz daha küçük harf kullanırsan iyi olur çünkü büyük harf bağırmak anlamına gelecektir
mustafa abi airarms s410 xtra ne zaman girişi olacak yada olacak mı bu konuda bilgi verir misiniz.
airarms lar ne zaman gelecek bilmiyorum.zaten bilemem de. eski konuları okudun sanırım, benim bildiğim 2 ayrı firma getirtiyor AirArmsları ama ikside distribütör değiller, al satçılar.
Kainat yaşadıkça son nokta diye birşey olmaz sistemler gelişir hızlar artar , ama son nokta koyulamaz
bence en iyisi hatsan at 44 wx 10 lw namlulu cunku benım sılahım bu dostum togay . kargaya yavrusu sahan gelır...
En son noktayı yakında alıcam çok az kaldı.
bizede söylede bilelim yusuf
Yaylıda belki ama PCP'de son nokta henüz çok uzakta. Değişik amaçlara hizmet eden değişik özelliklerde tüfekler var ama hiçbiri için son nokta diyemeyiz
Türkiyedeki en iyi pcp yi alırsam son noktayı almış olurum zamanla daha iyisi çıkarmı dünya var oldukça tabiki çıkacaktır o zaman ömrümüz olursa onlara yöneliriz bu kadar basit şimdi bana kevlar tüp lazım oda memlekette yok sanırım en büyük sorun bu.
Türkiyedeki en iyi pcp yi alırsam son noktayı almış olurum zamanla daha iyisi çıkarmı dünya var oldukça tabiki çıkacaktır o zaman ömrümüz olursa onlara yöneliriz bu kadar basit şimdi bana kevlar tüp lazım oda memlekette yok sanırım en büyük sorun bu.
kevlar 300bar tüpü paintball cular kullanıyor. 1-1,5lt hacminde oluyor en fazla