Bu gün 5.5 ultra ile ilk tanışmamız sonrası fan clup e üye olmaya kararverdik fanı olunmayacak gibi değilmiş
Zoraki Fan Group Açılmıştır
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Arkadaşlar merhaba.
zoraki orjinal dipçiği aldığımdan dolayı kendi yapımım dipçik ihtiyaç fazlası olmuştur, zorakisi olupta kullanmak isteyen hobidaşıma hediye etmek isterim. Yakınımda surat kargo şubesi var adres gönderen ilk arkadaşa kargosu kendinden olmak üzere göndereceğim.
Saygılarımla hayırlı cumalar. -
forumdan bir hobidaşımıza söz verilmiştir
-
Bu ince davranışın icin tesekkur ederim.
-
rica ederim maksat bir hobidaşımızın işine yarasın.
saygılarımla. -
Beni de ekler misiniz Zoraki fan gruba..
-
zoraki hp 01 ultra 4.5 satan yokmu ankara
-
Alan satmak istemiyor gercekten bendede 4.5 ultra var cok memnunum gercekten
-
s.a Bu tabanca için iyi yorumlar okudum hep İstanbul da satmak isteyen varmı yada yeni başlayan için önerir misiniz birde 8 pellet ki olanlar var onlar daha mi iyi konuyla alakalı bilgilendiren iz memnun olurum...
-
ayrica bu gruba nasıl ekliyoruz kendimizi yada ekler misiniz...?
-
Arkadaşlar merhaba.
zoraki orjinal dipçiği aldığımdan dolayı kendi yapımım dipçik ihtiyaç fazlası olmuştur, zorakisi olupta kullanmak isteyen hobidaşıma hediye etmek isterim. Yakınımda surat kargo şubesi var adres gönderen ilk arkadaşa kargosu kendinden olmak üzere göndereceğim.
Saygılarımla hayırlı cumalar.Arkadaşlar Merhaba @zaruri arkadaşimin bana gonderdigi dipçige artik ihtiyacim olmadigi icin birine hediye edecegiz.
İsteyen ve ilk adresini msj atana kargolayacagim. -
Yarın benimde zoraki'm elimde olacak Inşallah 4.5 cal. Ultra Hp 01-02 olanından sipariş verdim. Bizde bulaştık zoraki hastalıgına sabırsızlıkla makinanın gelmesini bekliyorum.
-
Yarın benimde zoraki'm elimde olacak Inşallah 4.5 cal. Ultra Hp 01-02 olanından sipariş verdim. Bizde bulaştık zoraki hastalıgına sabırsızlıkla makinanın gelmesini bekliyorum.
hayırlı olsun.kazasız belasız atışlar dilerim.
Eşinize bir şeyler arıyorsunuz,benim kız kardeşim zorakiyi çok sevdi.sizi bu arayıştanda kurtarabilir.ilk etapta 1000 ad. pelletiniz olsun nasıl bittiğini anlamıyorsunuz.sonra normale dönülüyor
-
Zaten ona hediye ediceğim ilerleyen zamanlarda da bir dipçik alıcam ister tabanca ister tüfek gibi kullansın artık Doğum gününde böyle bir hediye edicek olmam yadırganır mı artık bilemiyorum
-
Zaten ona hediye ediceğim ilerleyen zamanlarda da bir dipçik alıcam ister tabanca ister tüfek gibi kullansın artık Doğum gününde böyle bir hediye edicek olmam yadırganır mı artık bilemiyorum
darısı başımıza.
değil ben ona,hanım bana doğum günümde, meraklı olduğum alanları gözden geçirip bir meyve bıçağı bile almaz yada kapıyı açmamak için işine gelmez.ALLAH nazardan saklasın.nice yıllara.
-
darısı başımıza.değil ben ona,hanım bana doğum günümde, meraklı olduğum alanları gözden geçirip bir meyve bıçağı bile almaz yada kapıyı açmamak için işine gelmez.
ALLAH nazardan saklasın.nice yıllara.
Geçen ben de bizimkine söylüyorum Saiga diyorum 12ga diyorum doğum günü diyorum.
-
Geçen ben de bizimkine söylüyorum Saiga diyorum 12ga diyorum doğum günü diyorum.
bundan 2 pazar önce çocuk yok atış yapabilirsin dedi.kaçar mı hemen zorakiyi kaptım geldim.tanıştılar fazla tantana çıkmadı. pelletlere elim çarpmış dökmüştüm hepsini topladım sanıyorum dün bir tane bulmuş ''yok evde artık atış'' haydaaaaa 1 adım ileri 2 adım geri nereye varacaz bilemiyorum.
-
Bu sabah kargodan gidip aldım Zoraki yi. Direk güzel bir hediye pakedi yaptırdım. Sabırsızlıkla ofisten çıkmayı bekliyorum:) Zoraki kervanına bizde katılmış olduk böylece Fan grup'a eklerseniz seviniriz efenim
-
hayırlı olsun
-
Bu sabah kargodan gidip aldım Zoraki yi. Direk güzel bir hediye pakedi yaptırdım. Sabırsızlıkla ofisten çıkmayı bekliyorum:) Zoraki kervanına bizde katılmış olduk böylece Fan grup'a eklerseniz seviniriz efenim
doğum gününüzde hediye olarak düdüklü tencereye hazır olun
şimdi düştü jeton.bu hediye fazlaca size alınmış bir hediye oldu kanımca. -