Yoğun istek üzerine Zorki Fan Group açılmıştır. Konuyla ilgili paylaşımlarınızı yapabilirsiniz. Hayırlı ve uğurlu olsun. Saygılar
Zoraki Fan Group Açılmıştır
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
hayırlı olsun herkese bu iyi oldu bende birtane edindim güzel makina
-
hayırlı olsun
-
Cümleten hayırlı olsun.
-
Hayırlı olsun iyi oldu bu çok talep vardı.
-
Bende Zoraki sahibi olmak isterdim ama malesef değilim. Ben sadece fun grup açılmasına destek olduğumu yazmıştım : ). Sanırım yanlışlık oldu benide aldınız Fun Grup içine, şikayetci değilim ama demezler mi "nerde arkadaş sendeki Zoraki, çık grupta işleri Zora(ki) sokma" : )) ...
-
Güzel bir bayram hediyesi oldu forum yönetimine teşekkürler, adımızın altına zoraki fun grup amblemi ekleyebilecek miyiz?
-
Çok iyi olmuş, kutlarım. Forumun böylesine büyük bir kitleye hitap eden bir fan klübe ihtiyacı vardı gerçekten.
-
Arkadaşlar çok teşekkür ederim, forum yönetim panelinden biraz uğraşsam da bişiler yapmaya çalıştım lakin bazı aksaklıklar olabilir kusuruma bakmayın:)
Zoraki Fan Group bölümü tüm kullanıcılara açık olduğundan isminizin altına farklı bir yöntemle bu logoyu koyabilirim.
İsminin altında bu yazıyı isteyenler bu başlık altında bir liste oluşturabilirsek, ekleme yapmaya çalışırım bilginiz olsun. Saygılar
-
ben logo isterim
-
1-asil
2- kafa avcısı
.
.
.
.çok teşekkür ederim kendi adıma
-
Hayırlı olsun herkese. Guzel tabanca zoraki iki gunde bir kapali ortamda bile olsa atis yapmadan duramiyor insan
-
1-asil
2- kafa avcısı
3- adalya
.
.
.
. -
1-asil
2- kafa avcısı
3- adalya
4- mobydick74 -
1-asil
2- kafa avcısı
3- adalya
4- mobydick74
5- 6136 -
1-asil
2- kafa avcısı
3- adalya
4- mobydick74
5- 6136
6- persian -
1-asil
2- kafa avcısı
3- adalya
4- mobydick74
5- 6136
6- persian
7- tamayyildiz -
1-asil
2- kafa avcısı
3- adalya
4- mobydick74
5- 6136
6- persian
7- tamayyildiz
8- asdqman -
Şuan için İsim yazdıran üyelerin "Zoraki Fan Group" üyelikleri aktive edilmiştir. Saygılar
-
1-asil
2- kafa avcısı
3- adalya
4- mobydick74
5- 6136
6- persian
7- tamayyildiz
8- asdqman
9- TFN -