doğum gününüzde hediye olarak düdüklü tencereye hazır olun şimdi düştü jeton.bu hediye fazlaca size alınmış bir hediye oldu kanımca.
hahahaha aynen ama eşimde böyle düşünür belki diye başka ufak bir hediye daha aldım inşallah yemeyiz düdüklüyü
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
doğum gününüzde hediye olarak düdüklü tencereye hazır olun şimdi düştü jeton.bu hediye fazlaca size alınmış bir hediye oldu kanımca.
hahahaha aynen ama eşimde böyle düşünür belki diye başka ufak bir hediye daha aldım inşallah yemeyiz düdüklüyü
Orjinalde 4.5mm olan istediğimde yedekteki atakarmsdan temin ettiğim 5.5mm boru ile değiştirerek ve zevkle kullandığım zoraki ultra hp01(stoeger 4x32) im. Benide zoraki fan grubuna eklerseniz sevinirim. Diğer kullandığım silahlarım emektar hatsanda sıfırlattığım mod20 4.5mm ve gamo cfx royal 4.5mm(3-9x32 bushnell sportsman) .
zoraki 4.5 ultra sahibi oldum bende fun gruba uye olmak isterim saygilar.
Çok yakışıklı oldu ama
Çok yakışıklı oldu ama
Zorakiye de napsak yakışıyo Güzel olmuş gerçekten. Şu namludaki aparatı sizmi yaptınız acaba.
Bunlarda benim tüfancalar eğlencelikler
Zorakiye de napsak yakışıyo Güzel olmuş gerçekten. Şu namludaki aparatı sizmi yaptınız acaba.
Yasin Bey üretimi moderatör zorakiye çok yakıştı.
Ses zaten yoktu ama artık neredeyse hiç kalmadı.
Bunlarda benim tüfancalar eğlencelikler
Emir Bey sizin tüfancalar dillere destan zaten maşallah.
Eyvallah çok seviyorum bu aletleri.
Eyvallah çok seviyorum bu aletleri.
Ve bu pelleti kullanıyorum yok böyle birşey.
Biraz maliyetli ama tahrip isteniyorsa ilk tercihlerden biri olur.
Prometheus .177
promethuslar gerçekten çok başka
Grupmanını denedinizmi hic?
Ankara'da hava gerçekten çok soğuk dışarısı sıkıntılı
ama kapalı alanda deneme niyetim var yakın zamanda olursa paylaşım yaparım
Ve bu pelleti kullanıyorum yok böyle birşey.Biraz maliyetli ama tahrip isteniyorsa ilk tercihlerden biri olur.
Prometheus .177
nereden temin ediyorsunuz.
nereden temin ediyorsunuz.
Ankara'da benim gittiğim bir bayi var o satıyor175'lik kutu 33 TL
İnternette de bazı bayilerde var reklam olmasın diye yazmıyorum talep ederseniz özelden yazabilirim.
Ankara'da benim gittiğim bir bayi var o satıyor175'lik kutu 33 TLİnternette de bazı bayilerde var reklam olmasın diye yazmıyorum talep ederseniz özelden yazabilirim.
sevinirim, bir ara aramaktan yorulup umudu kesmistim.
Ve bu pelleti kullanıyorum yok böyle birşey.Biraz maliyetli ama tahrip isteniyorsa ilk tercihlerden biri olur.
Prometheus .177
hocam bende ala bilirmiyim rica etsem bayi ismini bende arıyorum da aynı pelletten
Hocam Yiba çarşısındanmı alıyorsunuz ? Rica etsem nerde satıldığı hakkında bilgilendirirseniz bende alıyım
Bunlar da benden. Zoraki orjinal dipçik yeni elime geçti ve çok memnun kaldım. Tüm zoraki sahiplerine tavsiye ediyorum.
Bunlar da benden. Zoraki orjinal dipçik yeni elime geçti ve çok memnun kaldım. Tüm zoraki sahiplerine tavsiye ediyorum.
kendine has bir güzelliği olmuş.
yeni gelen dipçik 2. parti üretilen mi bilginiz var mı? problem var deniyordu giderilmiş mi?
kendine has bir güzelliği olmuş.yeni gelen dipçik 2. parti üretilen mi bilginiz var mı? problem var deniyordu giderilmiş mi?
Hatalı bir seri oluğundan haberim yoktu ama herhangi bir sorun yaşamadım hocam. Ne gibi bir sorun varmış yazarsanız kontrol ederim.