Beni de ekleyebilir misiniz?
Zoraki Fan Group Açılmıştır
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
beni de ekleyebilirsiniz☺
-
Selam,pazartesi benim zoraki de elimde olacak inşallah. Beni de eklerseniz sevinirim
-
zoraki ultra hp 01 02 almak nasip oldu beni ekler misiniz
-
Pelet seçmeyen, açık kapalı her yerde atış yapılabilen hp 01 ultra ve moderatör sahibiyim. Listeye ekleyebilirsiniz.
-
merhaba zoraki tabancamın iki tane oringi lazım. birisi namluya temas eden kısmındaki oring atış yaparken düşmüş. diğeri pompanın mekanizmayla bağlantı kısmındaki oring yırtılmış. bu oringler standart boyutlardamı sanayiden falan bulabilirmiyim.
bende de aynı sorun var alalı bir ay olmadı o ring zırt pır düşüyordu en sonunda kayboldu.canak antenlerde kullanılan konnektörlerin içerisinde o ring buldum 4 pompalık bir kaç atış yaptım düşmedi gün içerisinde baya kullandım eve geldiğimde namlu temizliği yapayım dedim bi baktım oring yerinde yok.bu gün servise gönderdim bu sorun zırpıt olacaksa işimiz iş bir jonta için servise göndermek adamın zoruna gidiyor.bide tek pompada paleti atmiyor
-
zoraki fan grup nedemek avantajları nelerdir
-
zoraki fan grup nedemek avantajları nelerdir
Keyfe keder bir şey. Ben silahıma değer veriyom/hayranıyım tarzı söylemin foruma işlenmiş hali de denilebilir...
-
Vosvos fan kılab gibi bişey yani. Elimdekini seviyorum, ortak görüşteki kişilerle paylaşmak ve birleşmek istiyorum gibi bişey.
-
Vosvos fan kılab gibi bişey yani. Elimdekini seviyorum, ortak görüşteki kişilerle paylaşmak ve birleşmek istiyorum gibi bişey.
- guruba ekleseydiler iyiydi
-
- guruba ekleseydiler iyiydi
Yok eklemiyorlar herhalde, belli kişiler o grupta. Her önüne gelen, yada zoraki alan giremiyor sanırsam. Yoksa o kadar dedik alın, diye ama bir cevap dahi verilmedi.
-
bni de alir misiniz hocam bnm de zorakim var artik
-
Nasıl üye oluyoruz ki ?
-
Selamlar, Zoraki Hp 01 Light sahibi oldum, cok sevdim keratayı, çok fazla pellet harcatıyor adama.. Bir iki sorum olacak
Bu tabancada 3 pompa yaptıktan sonra ne kadar bu şekilde bekletebilirim?
Tetiği çok hassas nişan alırken bir bakıyorum atış yapıyor aniden.. Daha tüy gibi dokunmuşken.. Kitapçığı ayar için biraz korkutuyor insanı bozabilirsiniz diye sizin tavsiyeniz ne olur?
-
Selamlar, Zoraki Hp 01 Light sahibi oldum, cok sevdim keratayı, çok fazla pellet harcatıyor adama.. Bir iki sorum olacak
Bu tabancada 3 pompa yaptıktan sonra ne kadar bu şekilde bekletebilirim?
Tetiği çok hassas nişan alırken bir bakıyorum atış yapıyor aniden.. Daha tüy gibi dokunmuşken.. Kitapçığı ayar için biraz korkutuyor insanı bozabilirsiniz diye sizin tavsiyeniz ne olur?
Kurduktan sonra bekletmeden atın. Hem bekledikçe hava tahliye ediliyor. Hem de kurulu bir şekilde bekletmenin sisteme mutlaka bir zararı vardır diye düşünüyorum. Ne de olsa pinomatik sistem basınçlı hava ve yaylı parçalardan oluşuyor. Yaylılardaki gibi kurulu bırakmanın en azından yay ömrü için iyi olmayacağını forumdan öğrendik
Beklemekten kastınız 3-5 dakika ise sorun olmaz sadece hava tahliye edildiği için gücü düşer.
-
En sonunda bende bi zoraki edindim gerçekten bu kadar fan ın hakkını veren bi silah olmuş zorakiyi daha fazla modelle bekliyoruz bu arda gruba alım varsa buralardayım zoraki fan ı oldum bile
-
En sonunda bende bi zoraki edindim gerçekten bu kadar fan ın hakkını veren bi silah olmuş zorakiyi daha fazla modelle bekliyoruz bu arda gruba alım varsa buralardayım zoraki fan ı oldum bile
hayırlı olsun.her derde deva tabanca,tüfek,isabet,yakın uzak...
-
hayırlı olsun.her derde deva tabanca,tüfek,isabet,yakın uzak...
Sağolasın abi tıpkı dediğin gibi valla her ihtiyaca cevap verebilecek potansiyeli var
-
Beni de ekleyebilir misiniz listeye ben de isim altı logoya talibim
-
Arkadaşlar hepinizi Facebook daki
Zoraki Fan Club e beklerim.
-