tek pompada evde atış yapsam cok ses cıkarmı ne dersınız ? kargom bayrama takıldı bayramdan sonra elımde olucak merak ettım sordum sımdıden tesekkurler
zoraki hp 01 ultra ses
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
tek pompoda pıslar 4 pompa aslan gibi kükrer zoraki
tek pompa ev içinde sorun olmaz -
saol hocam
-
tercih doğru ev içinde dışarıda nerede istersen keyifle kullanabilceğin bi tabanca seçmişsin hayırlı olsun
-
palet hangı marka onerırsın hocam ?
-
palet hangı marka onerırsın hocam ?
Kaç mm sipariş ettin tabancayı?
-
4.5
-
jsb 4.5mm lik herhangi modeli ayrıca ben daisy match pelletle iyi sonuçlar aldım sanada tavsiye ederim fiyatı çok uygun 500 lük kutusu 7.5-8tl civarı
-
rws superdom ve match pelet öneriyorum,jsb de denenmeli.
-
Ben suan icin rws super dome rws hollow point diana match air arms aldim ki ben enkolay kullaniim olarak air arms i oneririm. Zoraki ile gelen noricalar cok kotu cunku namluya sivaniyor bu arada ben her 300atistan sonra namluyu temizliyorum su ana kadar 1000 e yakin pelet attim ve sesten yana bir sıkıntı yasamadim bende isyerinde kullaniyorum tabi 2 3 4 pompadan sonra ses artiyor tabi ben genel anlamda deneme amacli birkac defa o sekilde pompa yaptim normalde tek pompadaa kullaniyorum ve cok memunum