ben ankaralıyım şimdi ankaraya göre mi alcam???????????
RUHSATLA İLGİLİ YARDIM
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
arkadaşlar birde bu tüfege 5 yılda bi para felan mı ödeniyo o ne kadar
-
beş yılda bir sil baştan bütün işlemler tekrar ,şu an harç 17 ytl beş yıl sonra ne olur ? bilemem .bilginize
-
geçen bir arkadaş aldık ruhsat raporda sağlık ocağından beş dakkada 20 ytl ye
-
tşkkrler
exador bey toplam kaça mal oldu
-
20 sağlık raporu 17 harç, kıl tüy toplam 40 ı geçmez
hani oluryor ya fotokopi dfelan -
Ben bizzat ruhsatı veren memura sormuştum, 5 yılda bir yenilenenin ruhsat değil av teskeresi oldugunu söyledi. Bilginize.
-
huğlu 601 gb otomatik av tüfeği alıcam.İlk defa ruhsat alıyorum arkadaşım bütün işlemler 30'u geçmez dedi ama sizce ne kadar tutar ankarada?
-
ben av tezkeresi ile 500 ytl kadar tutar diye biliyorum av pulu av sertifikası falan.
-
av tezkeresini daha almıcam.Sadece ruhsat ve diğer işlemler..
-
sağlık ocağından alcam raporu o da parasız galiba
-
Arkadaşlar Konu biraz eskimiş ama yeni almak isteyen arkadaşlar için eminiyetten bulduğum güncel bilgileri paylaşmak istedim:
TÜFEK SATIN ALMA BELGESİ VE YİVSİZ AV TÜFEK RUHSATNAMESİ
İkamet edilen YER (müracaatçının ev adresi) Polis bölgesi ise bağlı olduğu İlçe Emniyet Müdürlüğüne , Jandarma bölgesi ise bağlı olduğu İlçe Jandarma Komutanlığına müracaat edilecektir. YİVSİZ AV TÜFEK RUHSATNAMESİ ile bahse konu yivsiz av tüfeği ni bulundurabilir veya taşıyabilirsiniz . Avcılık yapabilmek için mutlaka Çevre ve Orman Bakanlığınca verilen AVCILIK BELGESİ alınması gereklidir.İSTENEN BELGELER
Kaymakamlıktan Havaleli DİLEKÇE
VUKUATLI NÜFUS KAYIT ÖRNEĞİ VE 2 Adet NÜFUS CÜZDAN FOTOKOPİSİ ve Aslı
DOKTOR RAPORU (Tam teşekküllü Devlet Hastanelerinden alınacak Heyet Raporu)
ADLİ SİCİL KAYDI (Özellikle Silah Ruhsatı İçin İstendiği Belirtilerek)
4 Adet Renkli fotoğraf ( Son 1 yıl içerisinde çekilmiş olacaktır.)
Vatandaşlık Numarası ( KİMLİK NO )
Satın alınan YİVSİZ TÜFEK ve FATURASI tespit için getirilecek
Başkasına ait bir yivsiz tüfek devir alınacaksa KARŞILIKLI DİLEKÇE verilecek ve noterden devir yapılarak DEVİR BELGESİ getirilecek
Satın veya Devir alınan Yivsiz Av Tüfeği varsa müracaatçının Yivsiz Tüfek Ruhsatnamesi ne işlenecek yoksa yeni bir Yivsiz Av Tezkeresi Ruhsatnamesi tanzim etmek için Kaymakamlıktan ONAY alınacak.(Bir Yivsiz Av Tezkeresi Ruhsatnamesine en fazla 6 adet yivsiz av tüfeği işlenebilir)
Yarım kapaklı dosya ve silah ruhsatı istek formu. -
Yalnız VUKUATLI NÜFUS KAYIT ÖRNEĞİ nedir nerden alınır?
-
Yalnız VUKUATLI NÜFUS KAYIT ÖRNEĞİ nedir nerden alınır?
Nüfus müdürlüğünden alacaksın
-
Nüfus müdürlüğünden alacaksın
Mesela ben Ankara'da yaşıyorum; ama Tokat'ta kayıtlıyım nüfusa. O zaman ne yapıyoruz?
-
Nüfus müdürlükleri otomasyona geçtiği için Ankara!da bağlı olduğun nüfüs müdürlüğüne gidip oradan alabiliyorsun
-
Bu tarz bürokrasilerle fazla işim olmadığı için bilemiyorum mazur görün lütfen: Ankara'da hangi şubeye kayıtlı olduğumu nerden öğrenebilirim peki? İkamet edilen yerle mi ilgilidir bu?
-
Evet ikamet edilen yerle ilgili. Çayyolu yanılmıyorsam Yenimahalle'ye bağlı. O zaman Yenimahalle nüfüs müdürlüğüne gideceksin.
-
Çok teşekkürler
-
Arkadaşlar o zaman tüm bu belgeleri toplayıp silahı alıp öyle gitmek gerekiyor dii mi emniyete. Silahı alırken bi şey istiyorlar mı?
-