Tüfeğin bakımını yapıyordum.Dürbünün ön camını çıkartıp sildikten sonra cam buğulandı.Nasıl çözebiliriz?
Dürbün de Buhar
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Dürbünün ön camını mı çıkartıp sildin? Yanlış mı anladım yoksa? ...
-
Dürbünün ön camını mı çıkartıp sildin? Yanlış mı anladım yoksa? ...
Evet.Diğer dürbünleri bilmiyorum ama benim dürbünümde çıkartıp takılabiliyor.Tek sorun buğulanması.
-
Evet.Diğer dürbünleri bilmiyorum ama benim dürbünümde çıkartıp takılabiliyor.Tek sorun buğulanması.
Dürbün tüpünün içinde buğu, buhar önlemek için azot olması gerekiyor. Senin dürbünün mercekler çıkabiliyorsa içinde azot yok demek ki. Buğu yapması gayet normal o zaman ...
-
Dürbün tüpünün içinde buğu, buhar önlemek için azot olması gerekiyor. Senin dürbünün mercekler çıkabiliyorsa içinde azot yok demek ki. Buğu yapması gayet normal o zaman ...
Önceden yoktu bugün ilk defa ön camı temizlemek için söktüm.Şimdi zamana bırakacağım.Yarına kadar da geçmezse bakıcaz bir çaresine.
-
SÖktügün kapagı tekrar sök sıcak biryere bırak bugu gitdiginde tekrar kapagı tak belki işe yarar .
-
SÖktügün kapagı tekrar sök sıcak biryere bırak bugu gitdiginde tekrar kapagı tak belki işe yarar .
Yarına kadar geçmezse deneyeceğim teşekkürler.
-
Merceği tekrar söküp elektronik malzemelerin ve bazı ilac kutularından çıkan nem emici paketlerden bir tane koyup merceği tak buğu gidince paketi çıkartıp bir daha da açma
-
baktın olmuyo tükürükle silmeyi dene.. deniz gözlüklerine öyle yaparım hep işe yaramıştır
-
Kendi kendine geçmiştir.Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler.