Öncelikle iyi günler. Bu tabancalarda yivli silahlarda askeri tüfeklerde vs. Kullanılan bakır kaplamalı bulletler namluya sıvanmayı azaltıp sürtünmeyi ve fazla ısınmayıda önlüyormuş. Cıkış hızı ve merminin yivlere düzgün oturmasında katkısı oluyormuş bi çoğunuz zaten biliyorsunuzdur. Bunun pelletlere uygulaması nasıl sonuc verir. Bu şekilde üretilen pelletler varmı ? Bakır olması şart değil Gamo'nun ürettiği şu çıkış hızını %25 artırıyor denilen pelletteki malzemeyle kurşun peletin dışına kaplansa sağlıklı olur mu acaba? Bu konuda bilgisi olan ustalar yardımcı olur musunuz cok ilgimi çeken bi konu teşekkürler..
Bakır kaplamalı pellet.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bakır kaplı pellet görmedimde sert ve kaliteli benim bildiğim rws 16 grn ler var ama sert pelleti her tüfek sevmez.
-
pcp olsun yaylı tüfekler olsun en güçlüsünün namlu çıkış hızı ortalama 360 m/s bir g3 piyade tüfeginin ise namlu cıkış hızı 800 m/s yani arada bayağı fark var pcp tüfekler bakır kaplama palleti namluda yürütmek için o basıncı vermeyecektir ondan bu mümkün degil
-
Tabiki ateşliyle kıyaslanamaz ama bakır yerine Gamo raptor peletteki malzeme her neyse ondan kullanılsa nasıl olur ? Bu pelletler çok hafif deliciliği iyi olabilir ama hafiflik nedeniyle isabet beklenilecek bi pellet değil. Normal kurşun pellete bu malzeme uygulandığında namludaki kirlenmenin azalacağı ve daha yüksek hızlar elde edilebileceği kanaatindeyim. Yanlış mı düşünüyorum ?
-
Elektroliz yöntemiyle evde bile kolayca tek seferde yüzlerce peletinizi bakır kaplayabilirsiniz.Mesela 5.5 pelet 5.51 5.52 yapılabilir!Tabi hassas bir digital micro metre ile ölcerek.
-
Denediniz mi hiç ? Denediyseninz sonuçları paylaşır mısınız..
-
Şimdi denicem sonuçları yazarım
-
Eyvallah
-
Tabiki ateşliyle kıyaslanamaz ama bakır yerine Gamo raptor peletteki malzeme her neyse ondan kullanılsa nasıl olur ? Bu pelletler çok hafif deliciliği iyi olabilir ama hafiflik nedeniyle isabet beklenilecek bi pellet değil. Normal kurşun pellete bu malzeme uygulandığında namludaki kirlenmenin azalacağı ve daha yüksek hızlar elde edilebileceği kanaatindeyim. Yanlış mı düşünüyorum ?
evet mantıklı ama palletin maliyeti artacaktır
-
http://www.ebay.de/itm/200-Diabol…3#ht_1481wt_926
aradiginiz sey bu linkde var bakir kaplama pelletler -
kaplamı bilmem ama bakır pelletler hali hazırda var örnek Gamonun PBA çeşitleri
izlediğin bi kaç inceleme videosunda kurşun pelletlere göre daha hızlı gittiklerini gördüm -
best kalıp ayırıcı spreyler var peletlere sıkın birmiktar kullanın ben namlu içinede kullanıyorum çıkış hızına katkısı olduğu kanaatindeyim ayrıca namlunun ömrünü uzatıp temiz tuttuğunu düşünüyorum.işin uzmanı arkadaşlar daha iyi bilir yanlışsa düzeltir
-
http://www.ebay.de/itm/200-Diabol…3#ht_1481wt_926
aradiginiz sey bu linkde var bakir kaplama pelletlerNakliye Almanya yazıyor
-
Sn. Getboga denediniz mi?
-
bahsettiğiniz fmj mermi çekirdeği. bunlar kaplama değilde metal ceketli yani en dış katı bakır olan mermiler. eğer pelletlerinizi bakır kaplamak isterseniz ahanda size link deneyin ve başarın
-
Vakit buldugumda yapıcam denemeye deger..
-
Nakliye Almanya yazıyor
kargoyla gonderirler hatta bikac parca bisey alirsaniz daha iyi olur bi kutu pellet icin kargo odememis olursunuz