Kral Magnum 5,5 mm yaylım var.İsabetli bir pellet arıyorum.Ağırlığı önemli değil isabeti iyi olsun fiyatı da çok yüksek olmasın.
Hangi pelleti önerirsiniz ?
Teşekkürler.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Kral Magnum 5,5 mm yaylım var.İsabetli bir pellet arıyorum.Ağırlığı önemli değil isabeti iyi olsun fiyatı da çok yüksek olmasın.
Hangi pelleti önerirsiniz ?
Teşekkürler.
kral magnum gibi bir tüfeğe en iyi gamo pro hunter yakışır tabii uzağa atacaksanız kısa mesafede delmek içinse pro magnum
kral magnum gibi bir tüfeğe en iyi gamo pro hunter yakışır tabii uzağa atacaksanız kısa mesafede delmek içinse pro magnum
15 metre sıfırlamayı düzgün yapmak istiyorum.Victory Sports kullanıyordum mermiler çok dağılıyor.O yüzden ağır mermi istiyordum.Pro hunter'i deneyelim ve pro magnumu.Teşekkürler
Alıntı sahibi "snipermuyi"
15 metre sıfırlamayı düzgün yapmak istiyorum.Victory Sports kullanıyordum mermiler çok dağılıyor.O yüzden ağır mermi istiyordum.Pro hunter'i deneyelim ve pro magnumu.Teşekkürler
kafanı yorma memnun kalırsın
kafanı yorma memnun kalırsın
Tamamdır çok teşekkür ederim
Crosman pointed, Rws Süper Field, H&N field target.
Adam gibi pellet almazsan hep dağınık grupların olur.. Victory sport pellet değil bence.
Crosman pointed, Rws Süper Field, H&N field target.
fiyatları uçuk bunların. ucuz demiş ya arkadaş bunlar uymaz
ben pro hunter kullaniyorum güzel verim alıyorum mod125te. bir dene derim birde pro match ler de iyi.
hedeflerde yumruk gibi patlıyor
ben pro hunter kullaniyorum güzel verim alıyorum mod125te. bir dene derim birde pro match ler de iyi.
sagolun hocam deneyecegim.
ağır pellet kullanma dostum silahın ın snıfı magnum değil verim alamzsın
pro match
Pro matchların tahribatı, prohunterdan fazla mı?
100m den mod125 le atışlarımda pet şişesinin kapagı kapalı olunca 2 mt kadar geriye fırlatıyor pet şişesini ama delmiyor.
Bence o tüfekte kullanılması gereken pellet gamo hunter 16 grain olandır. Pro hunter ağır gelir. Hunter ayrıca daha ekonomik ve daha isabetlidir.
Pro matchların tahribatı, prohunterdan fazla mı?
pro hunter i de denedim ama pro match kadar etki etmedi. dedigim gibi delme özelligi pek yok ama vurdugu nesneyi kırıyor. yada parçalıyor
Bence o tüfekte kullanılması gereken pellet gamo hunter 16 grain olandır. Pro hunter ağır gelir. Hunter ayrıca daha ekonomik ve daha isabetlidir.
ağır derken pro hunter ile ikisi aynı grain hatta gamonun çoğu pelleti birbiri ile aynı graindir sadece match(pro olmayan) 13.4 grain birde ts serileri farklı diğerleri hep 15.4 grain/1gr
Evet aynıymış herhalde. Siz yine de hunter alın deneyin derim.
Karar alındı : Gamo Hunter