atışlar şahane çok başarılı
HW 100 50 Metre
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Levent atışlar çok güzel, sanırım artık seni 5 kuruş kesmeyecek, sana bir tane 1 kuruş bulmak lazım.
-
Bende grupman çalışması yapacağım ama önce 5 liralık bozuk paranın basılması lazım
Abdullah hocam okadar kötümsel olma -
Şeytan diyor ki git HW 100 al , acaba regülatorün ileride arıza yapma olasılığı varmı ?
-
levet abi gerçekten tebrikler başlığı okudum ama grupmanlara bakınca 30m falan sandım acaba 50 30 karışık mı diye bakındım ama hepsi 50m miş
-
Fevkaladenin fevkinde olmuş atışlar.14 atış tek delik hem de 50 metre.Sadece tüfekle olacak iş değil.Atıcının da hakkını yemiyelim lütfen.
-
Şü sıralar Fxlerin pabucu damda geziyor sanki Herkes Hw AA Daystate hastası olmuş.. Bu karşılaştırma işini AA-HW-Datstate-Fxt12 şeklinde yapsanız olmazmı :)) Levent abi şaka bi yana Hwler güç ve tüp hacmi yüzünden soğuk durduğum bi silahtı ama senin gruplardan sonra Hwyi sevmeye basladım. Devamını getirmelisin saygılar..
-
Herkese teşekkür ederim.
Bende grupman çalışması yapacağım ama önce 5 liralık bozuk paranın basılması lazım
Espirinize çok güldüm, ben iyi bir atıcı değilim biraz şans, havanın iyi olması ve tüfeğin sevdiği pelleti bulmak, ikisi olsa şans olmazsa olmuyor. -
Gördüğüm en iyi 50 metre atışları.Birden fazla grupman olması ve her grubun fazla sayıda peletle yapılmış olması olayı tesadüf olmaktan tamamen çıkarıyor.Levent tebikler, silahını sakın satma.
-
nasıl derler"bundan iyisi şam'da kayısı"ellerine sağlık çok güzel olmuşlar
-
Muhteşem. Ellerine sağlık Abi.
-
Tebriker Levent, eline sağlık. Harika atışlar
-
Abi yapmayın böyle şeyler 50 metre, 14 atış, tek delik. Hep yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı dediğimiz için Avrupa malları almış yürümüş biz yerimizde sayarken. Hedefte pcp var bu konudan sonra bu kesinleşti Tabi atıcının da harika olduğu ortada. Rüzgarı, kalp atışını, el titremesini mükemmel ayarlamış abim Kullandığı silahla bütünleşmek arkadaş olmak böyle bi şey sanki
-
Herkese tesekkur ederim.
-
Bu grupta aynı gün yine aynı tüfekle Erdem abi tarafından yapıldı
14 atış var burada
[Resim Engellendi: http://b1212.hizliresim.com/14/5/gm13g.jpg] -
kesin kalemle delinmiş
-
Tebrik ederim ben senelerdir hw100 kullanıyorum böyle bir atış yapamadım.
-
Tebrik ederim ben senelerdir hw100 kullanıyorum böyle bir atış yapamadım.
Murat , Levent'in hw100 sanki attığın yerde mıknatıs varmışcasına pelletleri yutup duruyordu.
bu arada Levent şu ağır çekim videoları hala yüklememişsin yahu???
-
Dün uğraştım Erdem abi, bilgisayar pislik yaptı bugün İnşallah bi şekilde halledicem.
Güzel yorumları için herkese teşekkürler. -
O zaman levent'in silahı iyice bir incelemek gerek, kaç hızla atıyor, kaç bar ile, çekiç yayı ağırlığı, pellet detaylı araştırılmalı.
-