regülatör 110 bara ayarlı, onunla oynamıyoruz, kurma kolunun arkasında bir alyan vida var, saat yönünde çevirince güç artırılıyor, ters istikamette çevirince azaltılıyor. Havalar bozuk olduğunda 13.43 JSB rs ile düşük güçte 25 metre grupmanı gayet zevkli, araziye çıkınca 18.13 ü 860 fps ile 70-80 adet regüle atmak da bir o kadar keyifli
Cometa lynx v10 fikirleriniz
-
umutap -
4 Aralık 2012 15:10
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Youtubeden araştırdım ayar yapmak gayet basit gözüküyor sanırım çekiç yayından ayar yapılıyor. Hocam HW100 lerde kendinden regülatörlü bir formda sadece çekiç yayından ayar yapıldığında gurupmanlarda dağıtma oluyor deniliyordu bu marka için yani çekiç yayı ile regülatörün uyumlu bir ayar yapılması gerekiyormuş. Bu modelde nasıl güç ayarını regülatöre dokunmadan değiştirdiğinizde gurupmanda sorun oluyormu genel olarakta gurupmanı nasıl ? servisi varmı ? birde 4,5 kalibre satılıyormu ? biraz fazla sordum kusura bakma bir PCP arayışı içine girdim Şuan bu tüfek uygun gibi duruyor
-
25 metre grupmanı, ve bir kaç resim. 7 şer atış var.
-
Çok güzel gurupmanlar eğer her güç kademesi değişikliğinde aynı istikrarda gurupman yapıyorsa çok iyi
-
Mevcut güç, 18.13 JSB yi 860 ile 70 regüle atış yaptırıyor, güç ayarı kısılıp grain düşürülerek 100 atış regüle 15.89 ya da 14.35 grain JSB ler de 860 fps ile atılmaya devam edilebilir. Hatta daha da kısıp 13.43 rs leri 140 - 150 adet atabiliriz. Tamamen keyfinize kalmış.
-
18.13 JSB yi 860 ile 70 regüle atış gayet tatminkar. Grupman güzel.
Peleti değiştirmeden gücü doğal hızı düşürdüğümüzde aynı gurupman çıkyorsa ciddi düşünelecek bir marka -
22 grain TS-22 Gamo 'yu 810 ile atıyor, 25 metrede grupmanı yine tek delik. Ben çok ama çok memnunum bu tüfekten. PCP olarak Hatsan AT44 , BT65 , Galatian 3 , Galatian 1 Carbine kullandım. Bunun dışında arkadaşlarımın Cricket, Marauder, s510 gibi silahlarını da kullandım. Bu silah Marauderle aynı ayarda, Cricket ve s510 Mercedes BMW ise , buda bir Toyota diyebilirim. Hatsan serisi ise Şahin Doğan gibi kalır, belki Carbine 1 'e Linea diyebiliriz
-
Güzel ya
-
Mevcut güç, 18.13 JSB yi 860 ile 70 regüle atış yaptırıyor, güç ayarı kısılıp grain düşürülerek 100 atış regüle 15.89 ya da 14.35 grain JSB ler de 860 fps ile atılmaya devam edilebilir. Hatta daha da kısıp 13.43 rs leri 140 - 150 adet atabiliriz. Tamamen keyfinize kalmış.
bu ne böyle yahu..
zoraki ile takas düşünürmüsünüzhayırlı olsun Ahmet hocam, ne zaman aldın hiç faketmedik..
-
Derinden gidiyorum Ferhat abi
-
hadi bakalım :))
-
Derinden ama etkili
Hocam envanter benimkine yetişiyor bakıyorumda Eğitim camiasında komando timi oluruz bu gidişle -
Eyvallah abi ben ortalayım sen vur gelişine
-
o değil hanımlar bize gol atıcak ben ondan ürküyorum
-
Bizimki canı sıkıldıkça atıyor zaten abi , maddi her anlaşmazlıkta laf bi şekilde tüfek meselesine geliyor
-
-Sen daha kendine yeni bir tüfek aldın, şimdi tasarruftan bahsediyorsun Ahmet
gibi tanıdık cümleler duyuyorum sanki..
-
-
Bizimki canı sıkıldıkça atıyor zaten abi , maddi her anlaşmazlıkta laf bi şekilde tüfek meselesine geliyor
Sorma daha dün akşam yüreğimi yedi resmen bu tüfekler diye başladı konu artık gerisini anlarsın.
-
Sorma daha dün akşam yüreğimi yedi resmen bu tüfekler diye başladı konu artık gerisini anlarsın.
Durmak yok mücadeleye devam.
Baskılar yüzünden yaratıcı zekam gelişti :)) sırf evin içindeki havalı ambiyansını değiştirmek için kuş kafesinden atış kutusu yaptık -
peki kafesin içindeki ev sahibine ne oldu???
-