HArika grupmanlar beyler...TEbrik edrim.
Serhat, Levent ve Erdem'in AA S 510 ile 50m Grupmanları (08.12.2012)
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Ortadan pellet gectigini nasil hesap ettiniz, dusununki 4 pellet ayni delikten gecti 5 inci pellet merkezden 2 mm kaydi, ilk 4 pelletin gectigi yerin orta noktasi 0 olarak olcum baslar 2mm + 5 pelletin yari capi sonuc bu sekilde cikar.
-
güzel iş çıkarmışsınız tebrik ederim hepinizi levent'im,gördüğüm kadarı ile ankara havası yaramış sana,burdada iken de çok iyiyidin ama orad daha bir farklı atmay başlamışsın başarıularının devamını dilerim
-
gruplar çok güzel elinize sağlık.merak ettiğim kullandığınız pelletin cinsi ve silahın kaç barda ve güç ayarında olduğu. tabi aklınızdaysa
pelletler AA/JSB 15.9 ve 18g , ama çoğunluğu 15.9g.
Levent'in silahında Audrius regülatör var 38-40 regüle atış yapıyor, regülatörü kaç bara ayarlı biliyorum.
Ben silahı tüpe bağlı olarak tam güçte kullandım, tüpte 200 bar hava vardı, atışları bitirdiğimde 185-190 bar hava kalmıştı.
Serhat ise silahını basıncı azaldıkça doldurarak kullandı, yanlış bilmiyorsam 4/5 güçte atıyordu. -
slm beyler öncelikle tebrik ederim konu acmak istiyorum bulamadım nerden acacagımı kusura bakmayın saygılar
-
Öncelikle hangi konu başlığı altında açacagınızı belirledikten sonra o sayfayı açın ve konu linklerinin sağ üst köşesinde bulunan "Yeni Konu" sekmesini tıklayın.
Açılan pencere de önce başlığı sonrasında alttaki büyük pencere de içeriği girip tamamladıktan sonra pencerenin altında ki Onayla butonuna tıklayıp konu oluşturabilirsiniz.Beyler ellerinize sağlık..Disiplininize bayılıyorum doğrusu..
-
Bu soğukta gerçekten gidip grupman yaptığınıza inanamıyorum
-
-
Eline sağlık Levent.
-
Ortadan pellet gectigini nasil hesap ettiniz, dusununki 4 pellet ayni delikten gecti 5 inci pellet merkezden 2 mm kaydi, ilk 4 pelletin gectigi yerin orta noktasi 0 olarak olcum baslar 2mm + 5 pelletin yari capi sonuc bu sekilde cikar.
Levent öncelikle 5 kuruşla hesapladım 7 mm olduğunda tereddüt yaşamadım yanlış anlaşıldı sanırım. Gözüm takılıp grupmanda sağdaki pelletin çapı ile toplam vuruşların boyunu hesaplayınca çelişkiye düştüm. Teşekkür ederim.
-
elinize sağlık, sanırım ikinizde en iyi atışlarınızı 3. hedef kağıdına yapmışsınız.
-
Arkadaşlar elinize sağlık. Arabam geldi bir aksilik olmaz ise artık herhafta geleceğim, şu grupman işine el atacağım hadi hayırlısı. Saygılar
-
Hayırlı olsun Mehmet abi,adına sevindim.
-
beyler bu günü hatırladınız mı?
-