Babam ve ben ZORAKİ Tüfanca 10 mt. grupmanları

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • yuh yani cemal benim dolap yavaş yavaş sizin orada oluşmaya başladı. Benim elimdeki oyuncak sayısı azaldı Sizdekiler arttı bu nasıl öğrencilik anlamadım. sana bundan sonra oyuncak satışı yok derslere hadi bakalım. Finallerde aklını bunlarla oyalama..

Ayrıca bunu elden çıkarmam ama sende ilerde toplayabilirsin. toplamak daha zevkli inan. ;grin;

Türk'ün Kızıl Elma'sı "BİRLİK" ola ki, Türk yurduna "DİRLİK" gele..

• benim elimden kaçtane tüfek geçti içlerinde pcpde olmak kaydıyla hiçbiri bu zorakiyi tutmuyor manyak birşey yav attığını vuruyor gücüde boyutuna göre çook iyi. g;$i isabeti söylemeye gerek yok zaten.

Zoraki HP 01 Ultra 5.5mm + leapers 3-9*32 aoe :thumbup: :thumbup: :thumbup:

beretta stoeger x20 suppressor combo 5.5 mm + tasco 6-24*50

hatsan mod 125 4,5 ve 5,5

webley raider single shot 5,5mm

Reddot 4x32 (Kırmızı-yeşil) stoeger dürbün

kral süper poze 66cm tek tetik enjektörlü

sarsılmaz süper poze 71cm namlu çift tetik
    [Resim Engellendi: http://t1310.hizliresim.com/1g/f/tjlbk.jpg]

• yuh yani cemal benim dolap yavaş yavaş sizin orada oluşmaya başladı. Benim elimdeki oyuncak sayısı azaldı Sizdekiler arttı bu nasıl öğrencilik anlamadım. sana bundan sonra oyuncak satışı yok derslere hadi bakalım. Finallerde aklını bunlarla oyalama..

Ayrıca bunu elden çıkarmam ama sende ilerde toplayabilirsin. toplamak daha zevkli inan. ;grin;

abi ben cemal silahı paketle yarın alıyoruz ;grin;