Arkadaşlar öncelikle herkeze merhabalar forumunuza dün dahil oldum. İsmim Hüseyin Hatsan mod 125 ( 6,35 ) havalı tüfeğim var. Tüfeğimi ilk aldığımda yaklaşık 3 kutu kadar saçma harcadım ama bir türlü nişan - dürbün ayarını yapamadım. Tüfeği sabitleseniz bile ilk atılan saçma ile 2. atılan saçma birbirinden çok alakasız yerlere gidiordu bende sinirlendim tüfeği depoya attım düne kadar elimi sürmedim. Dün can sıkıntısına gittim 2 kutu saçma aldım tüfeğe ayar yapmak için ama yine yapamadım ve gideyim PCP tüfek alayım dedim. Bu arada dürbün için dampalı çok kaliteli bir ayak kullanıyorum herhangi bir kayma söz konusu değil. Neyse PCP tüfeklere bakarken forumunuzu gördüm değerli bilgilerinizi okudum ve bu durumu HATSAN servisi ile görüşme kararı aldım. Biraz önce servisi aradım oradan bir arkadaş ile görüştüm durumu anlattım ve namlumun değişmesini istiyorum 6,35 bana göre değil dedim. O da bana isteklerinizi bir kağıda yazın ve tüfeği bize gönderin dediler bende tamam dedim. Şimdi size sormak istediğim ben tüfeğimin namlusunu değiştireceğim sizece hangi namludan taktırayım 5,5 mi yoksa 4,5 mi tavsiye edersiniz ?
Saygılarımla
Yönetici Not'u : İyi günler AirgunTürk forumuna hoşgeldiniz. Lütfen kendinizi TANIŞALIM başlığı altında tanıtınız ve profil bilgilerinizi tamamlayınız, Lütfen Forum ilan kurallarını okuyunuz.