Malumunuz askerimizin terhis zamanı geldi , valla kendi şafağımı sayar gibi saydım , sonunda gidiyor Gidişini kutlamak icin cuma aksamı Osman abinin mekanda toplanacağız . Bol hamsi olacak gerisinden bahsetmiyorum. GeceTogay'ın otobüse binişi ve inmediğinden emin olmak icin Şereflikoçhisar 'a kadar yapılacak konvoy ile son bulacak . Katılmak isteyen arkadaşları bekleriz. Ömer ....... Neyse bişey demiyorum
28 Aralik Cuma Togay Yurtsever'i uğurlama buluşması :)
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Malumunuz askerimizin terhis zamanı geldi , valla kendi şafağımı sayar gibi saydım , sonunda gidiyor Gidişini kutlamak icin cuma aksamı Osman abinin mekanda toplanacağız . Bol hamsi olacak gerisinden bahsetmiyorum. GeceTogay'ın otobüse binişi ve inmediğinden emin olmak icin Şereflikoçhisar 'a kadar yapılacak konvoy ile son bulacak . Katılmak isteyen arkadaşları bekleriz. Ömer ....... Neyse bişey demiyorum
O kendini biliyor . Gerçekten güzel ve unutulmaz bir gece olacak gibi. Saygılar -
O geceyi iple çekiyorum.
-
E geliriz tabii ki
-
O geceyi iple çekiyorum.
Ömer sen gelmeden evvel takım kaptanı Serdar Havsut dan özel izin yazısı alacaksın:) ayrıca;
bir adet küçük boy kova,
bir adet çöp torbası,
bir adet de oto parfümü alacaksın. Saygılar
-
Kaptanlarımıza saygım sonsuz,ne derseler başım gözüm üstüne...Zaten gelemem heralde ,akşam 8 de anca evde oluyorum .
-
Ömer sen gelmeden evvel takım kaptanı Serdar Havsut dan özel izin yazısı alacaksın:) ayrıca;
bir adet küçük boy kova,
bir adet çöp torbası,
bir adet de oto parfümü alacaksın. Saygılar
Yakınlarda çorbacı var mı
-
Bir aksilik olmazsa bende geleceğim.
-
Gelirim tabii ki... Neye ihtiyaç olacak?
Sevgiler...
-
Müsait olursam bende gelmek istiyorum
Hepinizi çok seviyorum.Böyle bir organizasyon tertip ettiğiniz için gurur duydum.Herkese teşekkürler.
-
Nasip olursa geliyorum bende.
-
Bu arada nasıl karıştırdık yaa bende fark etmedim bugün ayın 26 sı..
Cuma günü ayın 28 i az daha erken çıkıp kaçak konumuna düşecektim -
Sen merak etme biz seni erken göndermeyiz...
-
26 Aralık Cuma gelemem ama 28 Aralık Cuma olursa gelirim inşallah..
-
Ben niye öyle yazdimki yonetici arkadaslar bi el atsınlar artık
-
Ben de gelmeye çalışırım.
-
Togay Kardeşim;
Hayırlı olsun, seni uğurlamaya gelmeyi çok isterdim. Antalya'da eğitime başladım. Sayılı gün çabucak geçermiş kardeşim. İnşallah tekrar görüşürüz.
-
Geçmiş olsun Togay, teskeren bundan sonra ki yaşamına mutluluk getirsin
-
Cem abi, seni de görmeyi çok isterdim ama görevini anlayabiliyorum.
Inşallah Mersine de beklerim abi.Görüşmek üzere. -
Ben niye öyle yazdimki yonetici arkadaslar bi el atsınlar artık
Abi nasıl bi başlık yazdın değiştiremiyorum
Bir aksilik olmazsa geliyorum. Ankara hatırası bittimi bu arada?
-