arkadaşlar pcp keyfi bir yana yaylıdan yine vazgeçilmiyor diğer tüfekleri elimden çıkardım bi tek raider kaldı onada tüp bulamadım canım sıkılıyo baktım tipe göre hatsan mod85x hoşuma gitti bu silahı nerden bulabilirim [Resim Engellendi: http://sotisbg.com/shop/images/hatsan_mod85x.JPG]
hatsan mod85x
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Bu yeni çıkan seriden değilmi? Torpedolarla beraber gelir herhalde. Ben de beğendim.
-
bu 135 ın aynısı deılmı kundak farklı sadece.
-
bu tüfeği şimdi düşünmüyorum zaten şu anda tüp bulup aldım ve dürbün aldım bunu yaza doğru alırım nisanda mayısta bu linkteki tüfek kaç 4.5 5.5 mu?saygılar
-
Siteye baktım eklenmemiş ama ben ondan almak istiyorum. Eğer eklenirse alabilirim. Acaba mod85 mi mod85x mi? Çünkü özellikle o namlu ucundaki parça hoşuma gitti. Bu tüfek de mod70in gücünde acaba 4.5mi almak lazım 5.5mi? 5.5 biraz zayıf kalır gibi geliyor ama neyse. Artık sen incelemelerini yazarsın foruma alınca..
-
Yanlış arpacıklısı.Mod 85 başka mod 85 x başka.
-
Yanlış arpacıklısı.Mod 85 başka mod 85 x başka.
+1 aradaki fark sadece namlunun ucundaki susturucu kundak bire bir aynısı -
Onuda sen yaptırırsın kardeş.Hayırlı olsun.Kazasız kullanman temennimdir.Ayrıca senin fıstıklardan bende yedim.Kesene bereket.
afiyet olsun kardeş -
kadir arkadaş güle güle kulan yeni silahı
-
saol abi teşşekkür ederim
-
tüfeğiniz hayırlı olsun Acaba kullanma fırsatınız oldu mu okuduğum kadarıyla hatsan pekte iyi bir üne sahip değil bu ün devam edecek mi yoksa gelişme kaydedebilmişler mi bende bu modelden almayı düşünüyorum ama malum ilk tüfeğim olacak deertli olmak istemiyorum
-
tüfeğiniz hayırlı olsun Acaba kullanma fırsatınız oldu mu okuduğum kadarıyla hatsan pekte iyi bir üne sahip değil bu ün devam edecek mi yoksa gelişme kaydedebilmişler mi bende bu modelden almayı düşünüyorum ama malum ilk tüfeğim olacak deertli olmak istemiyorum
saol kardeş yeni başlıyanlar için gayet uygun fiyat ve perfonmas açısından -
Kadir abi MOD.85 grupmanını forumun doğru bölümüne yani "Grupmanlar" bölümüne taşıdım.
Zaten "mod85 beklenmeyen" olarak aratırsan forumda hemen çıkıyor.
-
kusura bakma onur kardeşim lakin sitenin arama motoruna da yazdım çıkmayınca bundan dolayı yazdım saol
-
Önemli değil.