Merhaba. Tüfeğim hatsan mod90. Katalog bilgilerinde ayı kapanı emniyeti olduğu yazıyor. Acaba nedir bu ayı kapanı emniyeti ?
Ayı kapanı emniyeti nedir?
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Yaylı tüfeklerde namluyu kırdığınızda ( tüfek kuruluyken ) namluyu kapatmadan tetiğe bastığınızda , namluyu yukarı doğru fırlatır ayı kapanı bunu önlemek amacıyla yapılmış bir sistem.
Tüfeği kırdığınızda bir düğmeye basıp o şekilde kapatıyorsunuz namluyu o düğmeye basmadan kapanmıyor.Bu şekilde namlu kırıkken tetiğe bassanızda birşey olmuyor. -
Benim tüfekte bu işi yapan bir düğme bulamadım ama ?
-
bulamassın çünkü yok
-
Her tüfekte olmamaya bilir.Benim torpedo'da vardı.
[Resim Engellendi: http://imageshack.us/a/img600/5469/67896082.jpg]
-
Çünkü yok demissinizde bu hatsan olmayan özelliği var diye göstermiş ozaman saçmalamislar..
Konu hakkında bilgim yok ama ben mod 70 te namluyu kırdığımda tufek emniyete geçiyordu ve malum tetik namlu kirili olsada çalışmıyordu bu olmasın ayı kapanı ?