Bilgi edenme...

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Şimdi ben torun marka tüfek aldım. Üzerinde 5.5 mm yazıyor; ama adam bana 4.5 luk mermi vermiş. mermiyi koyarken zorlanma oluyor. 5.5 luk bir tüfek 4.5 lukta atabiliyormu yoksa ürünmü defolu ayrıca dediğim gibi 4.5 luk koyarken zorlanma var elimi acıtıyor baya.

• Şimdi ben torun marka tüfek aldım. Üzerinde 5.5 mm yazıyor; ama adam bana 4.5 luk mermi vermiş. mermiyi koyarken zorlanma oluyor. 5.5 luk bir tüfek 4.5 lukta atabiliyormu yoksa ürünmü defolu ayrıca dediğim gibi 4.5 luk koyarken zorlanma var elimi acıtıyor baya.

pelletler 4,5mm olsa içine soktuğunuz zaman düşer aşağıya tutunca. 4,5 5,5 den daha ufaktır sizin pelletler 5.5mm dir bazı pelletler namluya zor girer. Size 5.52 lik pellet verip 4.5mm kutusuna filan koymuş olabilir mi? Bazı pelletler biraz daha büyüktür 1 2mm.

meenet ve wrangler e not: Siteye üye olunurken ad soyad şehir yaş bölümüde eklesenizde şu uyarma derdinden kurtarsak her yeni üyeyi :)

Yönetici Not'u : İyi günler AirgunTürk forumuna hoşgeldiniz. Lütfen kendinizi TANIŞALIM başlığı altında tanıtınız ve profil bilgilerinizi tamamlayınız.

meenet ve wrangler e not: Siteye üye olunurken ad soyad şehir yaş bölümüde eklesenizde şu uyarma derdinden kurtarsak her yeni üyeyi

Forum altyapısı şu an için buna uygun değil, gelişmeleri beklemekteyiz. İlginiz için teşekkürler