[Resim Engellendi: http://i128.photobucket.com/albums/p187/handem/th_kibrit.jpg]
atsılar 2 kibrite 10 m destekli expander pelletle yapıldı
webley patriot 10 m kibrit çöpü
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
atışlar ,isminizdeki motosiklet yamaha ,kullanıyormusunuz
-
tebrikler.
-
evet yamaha super tenere kullanıyorum
-
- Resmi Gönderi
Bende de Yamaha T-MAX XP500 var yazları kullanıyorum,ful modifiyeli 2 kişi ile otoyolda 200km basıyorum.
-
maxi scooterlar arasında en beğendiğim motordur hız yapmayı seviyorsunuz galiba peki 200 km hızla giderken motor nasıl rüzgardan etkileniyormu
-
- Resmi Gönderi
Zaten motorun çıplak ağırlığı 205kg çift kişiyle hiç bir şey olmuyor,Ha 140 - 170 arası rüzgar biraz etkilesede 170 i geçtikden sonra rüzgarın hiç etkisi kalmyor,190km lerdeki konfor mükemmel.
Hız benim hayatım. Otomobille 280 - 300 km hızlarda sürekli kullanma tecrübesine sahibim,tabi şimdi biri çıkıp bu hızları nerede yapıyorsun diyecek,bu hızların çogunu Almanya otoyollarında yaptım arada sırada sabah 04:oo - 05:oo sularında Ankara - İstanbul otoyolun da yaptım.
-
cok güzel o zaman bi aralar bmw 1150 gs kullanmıstım o da cok güzel makineydi rahatlıkla 200 km üzrerine cıkardı cüssesinden beklenmeyecek kadar dengeliydi
-
mustafa abi arka koltukta olmayı isterdim rüzgarı hissetmeyi ve 280 le gitmeyi ahhhhhhhh ah