arkadaslar yakın zmanda samyang 357 edınmeyı dusunuyorum lakın muhımmat konusunda dusuncelıyım bunları bulmak sorun olurmu acaba ve bu aletı kullanmıs hobıdasların yorumlarını esırgememesını rıca edıyorum
samyang 357 recluse
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Yurtdışından alınabilir. Ama benim tavsiyem hazır satın almak yerine kalıp yaptırarak istediğiniz ölçülerde kendi merminizi yapmanız. Kullanmış birisi olarak, hazır samyang pelletleri beğenmedim.
Şu link pellet kalıbı için fikir verebilir:
http://www.avlak.com/forum/index.ph…html#msg1069693Bu arada recluse'u nereden alacaksınız?
-
su an ıcn yatagun olarak dusunuyorum ama ılk once elımdkınnı satmam gerekıyor
-
Türkiyede şu an yeni(kullanılmamış) recluse yok bildiğim kadarıyla. Stok sormuşmuydunuz?
-
stoklarda var olarak gozukuyo su an ıcın ama dogrusu sormadım
-
bendede var .357 recluse var ama kalıp bulamadın yurt dışından kalıp getirtebilecegimiz yerler varmıdır bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa paylaşırsa sevinirim