geçen seferki gayet keyifli olmuştu, ben erkenden gidip biraz idman yapacağım. Erdinç izin alabilirsen sende gel, lafta kalmasın
19 Ocak 2013 Field Target Antrenman Buluşması
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Kavgada söylenmez "izin alabilirsen" ne demek yav.
Nasip olursa 07:30 gibi poaçalarımla ordayım.
Serhat abi geleceksen eğer lütfen çay karanfilli olmasın, yok illa karanfil olacaksa meyve suyu getireyim. -
Hava durumuna bağlı ama büyük ihtimalle geleceğim. Kar tanesi düştüğü an gelme şansım olmuyor.
-
Cumartesi sabah 07 : 00 da bulusalim 5-6 hadef dikip hep bir elden kahvalti cayi muteakip baslayalim ogleysee. Izin meselesine gelince yilbasindaki teklifimi hatirlatmak isterim
-
Bir aksilik çıkmaz ise bende gelmek istiyorum malum hem arayı hem havayı iiice soğuttum:)) Keçiören tarafından gelecekleride alana getirebilirim lakin dönüş konusunda garanti veremiyorum. Saygılar
-
Sabah 7 pek mümkün olmaz benim için ama ilerleyen saatlerde katılırım aranıza
-
Ben gelirim muhtemelen. Sabahın vaktinde kendime gelebilirsem FT antrenmanı iyi olur.
-
Yahu hastayım sizin şu buluşmalarınıza ...
-
Bende katilabilirmiyim araniza sabah 8 civarında.hem silaha alışılın hemde ystadlarimizin tecrubelerinden faydalanırım.hemde güzel fotolar yakalarım.nede olsa afsad uyesiyiz.tskler
-
Sanırım Ömer'de gelecek.nede olsa tüfeğini özlemiştir.
-
keşke Antalya içerisinde de bu şekilde etkinlikler yapabileceğimiz kişiler olsa
-
Ben gelemiyorum:( Finaller ve iş yoğunluğu perişan etti beni iyice. Ne kadar zor bir şeymiş çalışmak:(
-
Araç ayarlayabilirsem bende gelmeyi planlıyorum. hem kaç haftadır gelemiyorum hem de yeni tüfeğimi adam akıllı denemem lazım
-
Bende katilabilirmiyim araniza sabah 8 civarında.hem silaha alışılın hemde ystadlarimizin tecrubelerinden faydalanırım.hemde güzel fotolar yakalarım.nede olsa afsad uyesiyiz.tskler
Elbette katılabilirsiniz ne demek. Saygılar
-
Bir aksilik olmazsa ben de sabah erken saatlerde bir merhaba demek için gelirim.
-
Tüfengim yok ama pelletim var tarık abiyle bende geliyorum.biraz ft iyi olur.
-
Eveeeeetttt....
Eh, bu durumda bize de gelmek düşer
Çaylarda karanfil yok, tamamdır...
Ve de klasikleşen çağrımızı da yapalım :
KOĞUŞ KALLLKKK !...
Alanda görüşürüz...
-
araç ayarlayamadığım için malesef gelemiyorum. giden herkese iyi eğlenceler...
-
Bende gelemedim maalesef, cocuk olunca plan yapmamak gerekmis, bir kez daha tecrube ile sabitlendi.
-
Kar Pek tutmadı ama tutması riskini göz önüne alıp gelemedim.
-