3-4 gün sonra elime zoraki hp-01 geçecek inşallah acaba piston için hangi yağlayıcıyı kullanmak gerekiyor, tavsiyelerinizi bekliyorum,
zoraki hp-01 için hangi yağlayıcı
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Kutu içeriğindeki yağdan 2-3 damla yeterlidir.
-
kutu icindeki yag malesef mevcut degil
-
aslında yağlamak çok atış yapıldıktan sonra gerekli ama yinede yağ almakta fayda var bence atak silahla görüşüp yağ ile ilgili bilgi alın onlar gerekli yönlendirmeyi yapar
-
benim de yağ bilgisine ihtiyacım var
-
yağ ile ilgili bilgi hala yok. atakarms ile gorusen tecrubeli arkadaslar bizi aydınlatırsa çok seviniriz wd 40 uygunmudur bir de kullandıgımız yagın dizel etkisi olurmu olursa ne olur bilen arkadşlarımızın önerilerini bekliyoruz teşekkurler
-
WD 40 kesinlikle uygun olmaz, japon pazarı vb. yerlerde satılan ince makine yağı-dikiş mkinesi yağı olabilir.
-
burada bir abim bana baretta'nın yağını verdi. çok güzel bir yağ. hem iç hem dış temizlik için uygun. eğer bulabilirseniz onu kullanın derim ben. bugün tüfeklerimizin namlularını temizledik. çok güzel sonuç aldığımızı söyleyebilirim.
-
burada bir abim bana baretta'nın yağını verdi. çok güzel bir yağ. hem iç hem dış temizlik için uygun. eğer bulabilirseniz onu kullanın derim ben. bugün tüfeklerimizin namlularını temizledik. çok güzel sonuç aldığımızı söyleyebilirim.
Sprey mi damla yağ mı.
-
aslında damlalık içindeymiş fakat bana parfüm şişesinin içine koyup verdi şu an sprey olarak tatbik ediyorum. ama damla olarak da kullanılabilir. bu arada söylemeyi unuttum sadece temizlik için değil mekanizmayı yağlamak için de kullanıma uygun bir yağ.
WD40 ürününü silahlarınızdan uzak tutmanızı tavsiye ediyorum.
bunun yerine FÖRCH balata spreyini öneriyorum.
balata spreyini uyguladıktan sonra baretta yağ ile bakımı tamamlayabilirsiniz. -
Şu olsa gerek, piyasada pek bulunmuyor. http://estore.beretta.com/en-eu/oil/ol3200500009im01/
-
balata spreyleri yağı temizlemek için değilmidir? ben mi yanlış biliyorum yoksa, yağlayıcı özelliği varmıki bu ürünün.yoksa temizlik maksadı ile kullanılmalı
-
Temizlik amacıyla kullanılıp iyice kuruladuktan sonra "koruma" özellikli yağ sürülmeli.
-
makine yağı benim de kafama yattı sanırım enjektörle pompa deliğinden de damlatılabilir
-
makine yağı benim de kafama yattı sanırım enjektörle pompa deliğinden de damlatılabilir
4-5 damla yeterli.
-
Merhaba arkadaslar,
SİNGER dikis makine satis bayilerinde satilan singer marka yagdan cok memnunum
Sizede onerebilirim. -
Ben hem namlu icinde hem de metal aksamda Adalya abimin de tavsiyesiyle cok amacli olan Remington Rem Oil kullaniyorum ve cok memnunum.
-
Aynı konu üzerine ben atak arms la görüşmüştüm ve yağın özel olduğunu hem metal kısımlara hemde o ringlere ve keçeye bakım yaptığını söylediler başka marka yağların özellikle silikon ve plastik aksamda zararlı olacaklarını ikaz ettiler.
ancak ısrarla yağı nerden bulacağımı sormama rağmen sadece silah bayiilerinden atak arms ın yağını alın vardır. onlarda demekten ileri gitmediler.
ben onca yere sordum o yağdan bulamadım .
ayrıca her 1000 atıştan sonra pompanın üzerindeki yağlama deliğine 1 damla damlatın yeter dediler.
ayrıca bende berettanın yağından aldım onla yağlayacağım inşallah maraz çıkartmaz
-
Havayla çalışan piston ve valflerde 10 numara yağ kullanılıyor.pnomatik malzeme satan yerlerde bulabilirsinz.valf ve pistonların çalışma ömrünü uzatıyor.
-
Aynı konu üzerine ben atak arms la görüşmüştüm ve yağın özel olduğunu hem metal kısımlara hemde o ringlere ve keçeye bakım yaptığını söylediler başka marka yağların özellikle silikon ve plastik aksamda zararlı olacaklarını ikaz ettiler.
ancak ısrarla yağı nerden bulacağımı sormama rağmen sadece silah bayiilerinden atak arms ın yağını alın vardır. onlarda demekten ileri gitmediler.
ben onca yere sordum o yağdan bulamadım .
ayrıca her 1000 atıştan sonra pompanın üzerindeki yağlama deliğine 1 damla damlatın yeter dediler.
ayrıca bende berettanın yağından aldım onla yağlayacağım inşallah maraz çıkartmaz
Av bayilerinde öyle bir yağ ne duydum ne de gördüm.
-