Alıntı sahibi: senior74izmir üzerinde Dün 22:44:06
Bu takım işinde ;güneş, çekiç , susuzluk , çivi , ağrı kesici demeden çalışan gerek hakem gerekse teknik servis olarak emeklerini esirgemeyen Ferhat , Tümer , Çağdaş ,Koray (Lamraotej) , İbrahim Abi , Cem , Halil ve diğer hakem arkadaşlara ve Başar'a,
Yukarıda yazdığı gibi bu takım işinde az veya çok emeği geçipte burda ismi yazan ve bu takımda olupta malesef yazmayan arkadaşlara ve diğer illerden gelip yardımlarını esirgemeyen dostlara, bırakın yardım etmeyi sadece çektikleri yol yorgunlukları için bile bende şahsım adına teşekkür ederim. Azda olsa emeğimizin ve ismimizin hatırlanmaması ne kadar üzücüde olsa kimseye kırgınlığım ve dargınlığım olmadan kendi isteğimle EFELER takımından ayrılıyorum. Bundan sonraki musabakalara sadece bölgesel bir takım değil ülke çapında katılımcı kabul edecek ki bu zannedersem bir ilk olacak daha profosyonel olacağını düşündüğüm FT&BRTÜRK TAKIMI ismi altında katılacağım. Takımların ve katılımcıların çoğalması eminim bu sporu daha çekişmeli ve zevkli hale getirip, gelişmesine yardımcı olacaktır....
Saygılarımla...
Değerli İsmail ,
Yoğunluktan ve yorgunluktan , ayrıca yarışmada sesim kısıktı bağırmaktan ve ağır gripten dolayı , doktora gidip bronşit olduğumu öğrenince , dalgınlık ve yorgunluk yeni geçti.Gerçekten ismini yazmayı atladığım veya unuttuğum için senden özür dilerim.Cumartesi günü değerli İsmail (Efelerin Efesi ) , kendi arabası ile , Kuruçeşme'nin trafiğinde (malum benim taka su kaynatır ) plaket ve tişörtleri almaya gittik.Ayrıca çivi , sprey boya gibi 4. sanayiye uğrayıp malzeme aldık.Ve ayrıca trafikte yolcu koltuğunda oturarak yol tarif edip şoföre karışmak gibi kötü bir huyum var ve bana katlandın , stresime ortak oldun.Önce Güngör'e uğradık , seni kırdıysam afedersin ama anitboyitk vs. yüklemesi de yaptı doktor (anasonla buz iyi gelmedi ki kırgındı vücuduma çarşambadan beri ama görev hepimizin görevi , başlayıp bırakmaz olmaz.) Dalgınlıktan ve yorgunluktan dolayı daha troyerleri bile excel'e aktaramadım.Ayrıca 1 kutu baklava alıp misafirlerimize ikram edip poligona cuma akşamı geldin ve Misafirler karşısında Efeler'i bu ince yaklaşımınla onore ettin.Mevcut İş Güvenlik Uzmanlığı eğitimim başladı , malum yeni firma kurduğum üzere ayrıca yarışmanın yoğunluğu vs. sebebi ile yanlışımı mazur görmeni isterim.Sen Efelerin Efesi ve Son Efe'sin ve her zaman yerin grubumuzda yerin mevcut.
Dediğim gibi katkılarından dolayı bütün Efeler olarak teşekkür ederiz.
Sayg.