Hahahah Levent Ankara da gökhan bir üstümdeydi izmir de yerleri degiştirdik şimdi sırada sen varsın istanbul da ayağını denk al şu an tek rakibimsin hahahahahaah
FT Şampiyonası İzmir Ayağı 18-19 Mayıs 2013
-
senior74izmir -
3 Şubat 2013 01:01 -
Kapalı
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Desenize sıradaki ilk yarışmada epey rekabet olacak Heyecanla bekliyoruz.
-
istanbul sanırım 1 eylülde yapacak peki ankara ne zaman yapacak ya da yapacak mı ?
-
istanbul sanırım 1 eylülde yapacak peki ankara ne zaman yapacak ya da yapacak mı ?
Muhtemelen 2013 içerisinde Ankara da bir yarışma yapılmayacak malum 1 eylülden sonra ya çok yakın tarihli olması lazım havalar bozmasın diye yada diğer türlü çok zor olur tarih belirlemek. Ama şuan için kesin bir şey yok Takım olarak durumu değerlendirip gerekli açıklamayı yapacağız. Saygılar -
Hahahah Levent Ankara da gökhan bir üstümdeydi izmir de yerleri degiştirdik şimdi sırada sen varsın istanbul da ayağını denk al şu an tek rakibimsin hahahahahaah
Machete Koray abi saygılar ne rakibi kim benmi. -
Listede 3 tane KY var hangisini üstüme alınsam acaba...
Tabiki en yüksek puanlı olan KY bize ait oluyor Sn Kamuran Yücel en azından evde öyle olmalı değil mi?
Katılımıyla onur veren ve emeği geçen tüm arkadaşlara saygılarımı ve teşekkürü borç bilirim.
Saygılarımla..
LAMRETOEJ
-
Merhaba ARkadaşlar,
Yoğun bir eğitim dönemindeyim ve tabloyu toplayamadım.Troyer , tüfek bilgisi vs. girmesi için Taylan Abi'ye yarışma kartlarını faxladım , scan etmeye bile vaktim yok.Sağolsun kendisi yardımcı oldu.
Sayg.
-
Merhaba Arkadaşlar,
İmpo tarafından düzenlenmiş olan Puan ve Troyer puanlarına bağlı olarak sıralamaları gösteren excel tablosunu aşağıdaki linktten indirebilirsiniz:
-
Konu başlıği ile son yazılanlar karışmış uygun konu başlığı altında ulaşılabilir. Saygılar
-