FT Şampiyonası İzmir Ayağı 18-19 Mayıs 2013
-
senior74izmir -
3 Şubat 2013 01:01 -
Kapalı
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
İşgören'e ve Değerli, Eser'e yarışmada sponsor olduğu için teşekkür ederiz.
Sayg.
-
Her takımın, en yüksek puan alan ilk 5 üyesinin puan ortalamasını alarak bir de Takımlar derecelendirmesi yapalım mı?
Takımı içinde en yüksek puana sahip atıcı takım birincisi olsa bende sponsor olup el yapımı kemik saplı yatağan çakısı getirsem olmaz mı? Nasıl olsa çok takım yok -
Erhan Abi'ye sponsor olup 5 ad. Yatağan bıçağı getireceği için teşekkür ederiz.
O halde 7 ad. Madalya daha geliyor.Yaylı Kategorisi ve grup birincileri için.
19 Mayıs 2013 FT İzmir Yaylı Kategorisi 1. si
19 Mayıs 2013 FT Yaylı Kategorisi İzmir 2. si
19 Mayıs 2013 FT İzmir Yaylı Kategorsi 3. Sü4 Ad. Madalya Altın Renginde
19 Mayıs 2013 FT İzmir Flintalar 1. si
19 Mayıs 2013 FT İzmir Efeler 1. si
19 Mayıs 2013 FT İzmir Ankara Team 1. Si
19 Mayıs 2013 FT İzmir ................. 1. Si -
Her takım içinde en yüksek puan alan yarışmacıya ayrıca madalya verilecek.
Erhan Abi'ye sponsor olup 5 ad. Yatağan bıçağı getireceği için teşekkür ederiz.
İşgören'e ve Değerli, Eser'e yarışmada sponsor olduğu için teşekkür ederiz.
Genel klasmanda 1. olana Erhan Abi'nin bıçağı ve
Her takımda en yüksek puan alana da 1 er bıçak ve 1. cilik madalyası.
Dolayısı ile diyelim ki , geçen yılın 1. olan Taylan Abi yine 1. olursa ki olma ihtimali yüksek ;
Hatsan 1. lik ödülü , FT 1. lik madalyası , 1. olduğu için Yatağan Bıçak , Flintalar'ın birincisi olduğu için 1. lik madalyası ve bir bıçak daha alacak.
Kalan 3 bıçak da diğer takımların kendi içinde en yüksek puan alanın olacak.Burda da troyer sonucu belirleyecek.Bahtiyar Bey toplam tişört ve plaket sayısını 70'e çıkardı.Ayrıca 7 madalya (4 ad. Takım 1. si ve 3 ad. Yaylı Kategorisinde 1. ler için ) daha ekledi sponsor olarak.
-
Organizasyon, duy sesimizi, sonuncu için özel ödül istiyoruz; nasıl olsa çantada keklik
-
Mustafa bey; herks 1 katagoride yarışabilcek değilmi?
ben hem yaylı hem pcp girerim hangisinde kazanırsam ona alırım ödülümü muhabbeti olmayacak sanırım? -
arkadaslar suan ciceklide kamp yapan takım yada arkadaslar mevcut mu acaba. ben de pazar sabahı nasipse manisadaki arkadas grubuyla gelmeyi planlıyoruz. cok güzel bir ortamın olacagını düsünüyorum.insallah güzel olur. heyecanla bekliyoruz.
-
Herkes bir kere yarışabilir arkadaşlar.Zaman yeterli değil.İster PCP seçebilir isterse de Yaylı.
-
Merhaba Arkadaşlar ,
Flintalar'dan ilk grup geldi.Onları karrşıladık ve çok güzel bir akşamdı.TEşekkür ederiz.
Resimler aşağıda :
[Resim Engellendi: http://img20.imageshack.us/img20/8118/20130517184800.jpg]
Uploaded with ImageShack.us
[Resim Engellendi: http://img259.imageshack.us/img259/6605/20130517155806.jpg]
Kutlamaya geçtik sonrasında
[Resim Engellendi: http://img43.imageshack.us/img43/9725/20130517192849.jpg]
[Resim Engellendi: http://img21.imageshack.us/img21/1990/20130517193814.jpg]
Alper ve Koray'a ziyafet verdikleri için teşekkürler.
-
Uzun yolculuk sonrasında kamp alanına geceyarısı bizde vardık. Adana ekibi de kahvaltı öncesinde ulaştı.
Mekandan sıcağı sıcağına görüntü.
-
"Bir aksilik olmazsa" demiştim, malesef oldu. Son iki günde çıkan işlerim nedeniyle malesef katılamıyorum. O kadar çadır falan da almıştım ama bir dahakine artık.
Orada olan herkese başarılar ve iyi eğlenceler. -
O kadar çok istedimki bu mücadeleye katılmak ve tüm camiayla tanışmak ... Malzeme hocamın vize koyması sebebiyle gelemedim herkese iyi eğlenceler...
-
Herkese iyi eğlenceler,başarılar.Aklımız orada.
-
Herkese başarılar, iyi atışlar Filintalardan ilk 3 sırayı bekliyoruz. Özelikle İzzet abimizin 1. liği alacağına inanıyoruz, belki Taylan abi 2. olabilir Alper Ertop gizli silahımız bu sefer
-
E hani hiç haber yok yarışmadan
-
- Resmi Gönderi
O kadar çok istedimki bu mücadeleye katılmak ve tüm camiayla tanışmak ... Malzeme hocamın vize koyması sebebiyle gelemedim herkese iyi eğlenceler...
daha vizeleriniz mi var. finallere gireceğiz biz haftaya
-
sonuçlar ne oldu acaba ?????
-
ERDİNÇ kazanmış tebrik ederiz kendisini En son forumda tüfeğin chory değerlerini yayınlamıştı, tıkır tıkır saat gibi çalışıyor yorumları yapılan tüfeğin hakkını vermiş gibi görünüyor.
-
Yarışma bitti
Sıralama
Erdinc
Jimih Rehşan abi
Meenet -