Pellet öneriniz

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Arkadaşlar Eser es55 5.5 tüfeğim için 25-30 metre atışlarında gamo hunter pelleti önerirmisiniz? yada sizin önerileriniz nedir?

• Gamo Hunter rezil bir pelletdir. Pro Hunter ona nazaran daha iyidir (Bütün Diabolo pelletlerde olduğu gibi) ama pelletlerde standart yoktur. Kimisinin etekleri daha geniş kimisininki yamuk kimisi dar çıkar. Bence pelletleri amacına göre seç. Misal ben evde atmak için 10 metre civarı RWS Hobby, Eğlencelik gamo pro hunter, biraz daha düzgün atışlar olsun istediğimde jsb hatsan exact jumbo kullanıyorum.

Remington AM77RM
    Crosman 1077
    Stoeger X10 + Hawke Sports HD 3-9x40 AO
    Hatsan AT44 WX-10 LW + BSA 8-32x44
    Hatsan Mod 70 + Optima 4x20 :)

• 500 lük paket gamo pro hunter - pro magnum fiyatına göre iyi iş çıkarır işinizi görür

Hatsan Striker Edge .22 / Zoraki HP 01 Ultra .177 / SA Jericho 941 / Crosman 1077

Hatsan AT44 / Webley Raider 10 / Hatsan Mod 85 Sniper / Hatsan Mod 99 / Hatsan Mod 25 Supertact / Stoeger x20 / Remington AirMaster 77 / Gamo P900 / Gamo PT80 / SMK P17 / Walther ppk

• Gamo Hunter rezil bir pelletdir. Pro Hunter ona nazaran daha iyidir (Bütün Diabolo pelletlerde olduğu gibi) ama pelletlerde standart yoktur. Kimisinin etekleri daha geniş kimisininki yamuk kimisi dar çıkar. Bence pelletleri amacına göre seç. Misal ben evde atmak için 10 metre civarı RWS Hobby, Eğlencelik gamo pro hunter, biraz daha düzgün atışlar olsun istediğimde jsb hatsan exact jumbo kullanıyorum.

Gamonun Pro magnum ve expander modellerini at 44 kullandım berbat saçmalar. pelletin birisi küçük birisi büyük bazıların eteklerinde yamulma ve çapaklar var. örnegin 40 metreden ilk üç atışın nerdeyse tekdelik girecek 4 pellet eteğindede yabukluktan dolayı abest bir yere gidiyor. denemek için 2 şer kutu almıştım pişmen oldum gamonun işe yarar galiba roket modeli iyi gerisi işe yaramaz. tabik bu benim görüşüm. önerdiğim pellet gamo roket yada hatsanın saçması hatta norica da kulanılabilir.

• Rokete de o o para verilmez. Ben de aldım roket bir numası yok hız diyorlar orasını bilemem ama sıfır tahribat. RWS ve jsb hatsanda sanki cımbızla seçmişler gibi pelletler. Kutunun içinden bir tane fire vermiyor. Bu arada yukarıda diabolo yazmışım domed olacak doğrusu. H&N de filed target olarak geçiyor nedense benim tecrübem üstü kubbe gibi olan pelletler çok isabetli oluyor.

Remington AM77RM
    Crosman 1077
    Stoeger X10 + Hawke Sports HD 3-9x40 AO
    Hatsan AT44 WX-10 LW + BSA 8-32x44
    Hatsan Mod 70 + Optima 4x20 :)

• Crosman pointed tavsiye ederim, 3 farklı marka silahta denedim, üçünde de iyi sonuç verdi; ayrıca RWS ve H&N yi de deneyin.

Kısa mesafede ben de çok verim almıştım ama 50 metreden sonra hafif kaldığından sanırım isabet bozuluyordu...

ALİ İHSAN
    aa s500 xtra fac .22+hawke 6-24x44 varmint sf g;$i
    at 44 p2 .22 + 1x40 optima red dot sight :thumbup:
    at 44 long .22 long lw th
    Zoraki HP-01 (4,5)Ultra+laser kit
    Hatsan Mod 99 Limited Edition (5,5) + 3-12x40 Optima Dürbün