bu işe gönül verip sabah 6 da kalkıp atışa gittiğimizi biliyorum ben
eve gelince uyurlar zaten yorulucaklar eminim uyku çok tatlı gelicek ..
hatsanı arayıp acil göndermelerini isteseniz harika olurdu.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
9 erken gibim saankinim 12-1 gibi gitsek
Sorun sadece hatsan değil, Trabzon'dan akrabam geldi İstanbul'a kardeşimin yanında, yüksek ihtimal Cumartesi bende İstanbul'a gidip Pazar akşam döneceğim.
bende gelmek isterim arkadaşlar fakat sabah 9 gibi biraz zor malum pazarları uyuyoruz sadece eğer buluşma uzun olursa saat açısından katılım göstermek isterim.
madem öyle diyorsunuz 11 uygunmudur BURSA
Hatsan'ı aradım, tüfek önümüzdeki hafta anca çıkacakmış. Bende görünüşe göre İstanbul'a gidiyorum. Buluşursanız size iyi atışlar
umarım buluşuruz yağışlı olma ihtimali var ama en azından 30 metre kapalı alanımız var ... mesafe kısa diyenler kesme şeker avlayabilir
Pazar 11 olarak kararlaştıralım o zaman.
cumartesi ne oldu iki gün değil miydi arkadaşlar
neyse bir daha ki sefere net zaman koyalım akşam sabah falan filan olmasın gelebilen gelir belli bir aralıkta olsunda
Pazar günü saat 11'de gidyoruz atışa herkesi bekleriz.
buluşma yeri aynı değil mi gps kordinatlarının olduğu yer ben geliyorum allah nasip ederse
17 Şubat pazar saat 11'de atış yerinde olacağız.Aracı olmayanları küçük sanayi , ataevler , fsm civarından alabiliriz.
Muhammet 0538 458 4337 .
Bursa team toplandığında 15-20 kişi olurduk...Nerden nereye!!! Arkadaşlar Bursa dayım ama tüfeğim yanımda değil birdahaki sefere inş.Selamlar.
buyrun bizim tüfeğimiz var aa s510 var dürbünümüz dandik olsun buyrun gelizn hep beraber atalım
İşin yoksa gel kemal abi
bende bir arkadaşımla aranızda olucam inşallah arkadaşlar sabah görüşmek üzere
BURSAAAAA uyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan hadi atışaaaaaaaaaa
arkdaşlar benim araba sorunum oldu
küçük sanayi , ataevler , fsm civarındaysanız geçerken alabiliriz..
ekipmanım çok minibüslerde taşıması zor araç ayarlayabilirsem gelcem