[Resim Engellendi: https://www.aksuav.com.tr/img/urun/mod25-supertact.JPG]
Hatsanın yeni mod 25 i
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Biraz atp2 yi mi andirmis:)
-
zaten dipçik tümüyle öyle tahminen fiyatı bi 180 i bulur.
-
Küçücük piston ve kısacık namludan 700 fps almak için 1 grain falan attılar herhalde.
-
Bu modelin dipçiksiz versiyonu olan Mod 25 Süper Charger 5,5 kullanıyorum, gücü 3 pompa zoraki ultra kadar. Yabancı bir forumda 5,5 için fabrika verisi olan 180m/s olan namlu çıkış hızının dizel etkisi geçince 170m/s olduğu, 14 grain pelletle 160m/s ye düştüğü yazıyordu. Bu da yaklaşık 525 fps yapar.
-
param olursa ilk kez bir havalı tabanca tutkusunu yaşamak için bu veya superchargerden alacam ama önce pcp den başlanmalı
-
Dipçikli olan modeli öneririm biraz iri ve ağır olduğu için tabanca gibi kolay kontrol edilmiyor. ayrıca sesi çok fazla ev içi kullanıma uygun değil ve moderatör de sesi kesmiyor.
-
o zaman bunu alacam kesin
-
güzel ancak sesi zorakiyi geçer sanırsam.
-
Zorakinin sesini 4. pompada bile kesen moderatör bu silahın sesini kesemedi, zaten sesin bir kısmı pistondan geldiği için onu kesmeye imkan yok. Bu yüzden ev içi kullanıma uygun değil yazdım.
-
bide namlu ucuna diş açmışlar
-
Diş olması iyi bir olay, zira zorakiye adaptör bulmak için baya uğraştım; air sprinter de takılabilir moderatör dışında bazı yabancı sitelerde yanında air sprinter de veriyorlar.
-
Bu silah namluyu uzatan alüminyum bir parçayla geliyor, namlu kısa olduğu için uzatan parçayı takmadan kurmak çok zor, namlu ucu diş asıl bu parça için açılmış.
-
Bu silah namluyu uzatan alüminyum bir parçayla geliyor, namlu kısa olduğu için uzatan parçayı takmadan kurmak çok zor, namlu ucu diş asıl bu parça için açılmış.
katılıyorum çünki moderatör pek mantıklı gibi gelmiyor. -
yaylı bir silaha bende düşünmüştüm torpedo 155 e araştırdım ve biraz teferruatlı olduğunu gördüm. zaten mantıksız geliyo insana
-
Hatsan böyle süper tasarımları nasıl elde ediyor anlamıyorum ve de hiç anlayamayacağım