mod 125 tufegim 03.01.2013 tarihinde bakimi yapildi. Tufekte ayin 5 inde elime gecti ve bu tarihten itibaren yaklasik 600 tane atis yaptim (her atisa gittigimde en az 100 atis yaparim)
Ama yay biraz kendini salmis gibi veya kura kura artik kolay gelmeye baladi. Iste bunu cozemedim. Yorumlarinizi bekliyorum 600 atista yay eskirmi?
hatsan mod125 yay sorunu
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Yaya ömrü 10.000 atışa çıkıyor diye biliyorum, tabi yerli silahlarda bu kadar olmayabilir, 600 atış çok düşük.
-
yayın yumuşaması daha iyidir kurmasıda kolay olur tepmeside az olur
-
mod 125 tufegim 03.01.2013 tarihinde bakimi yapildi. Tufekte ayin 5 inde elime gecti ve bu tarihten itibaren yaklasik 600 tane atis yaptim (her atisa gittigimde en az 100 atis yaparim)
Ama yay biraz kendini salmis gibi veya kura kura artik kolay gelmeye baladi. Iste bunu cozemedim. Yorumlarinizi bekliyorum 600 atista yay eskirmi?
Hatsan ise tüfeğin olur.....eskir.. -
Hatsan Mod 125 Sniperlerde yay sorunu hep var
buyrun burdaki inceleme bir bakmanızda fayda var...
http://hassasterazim.wordpress.com/incelemelerim/…mod-125-sniper/ -
Bir konu üzerinde halihazırda binlerce kişinin tartışabildiği ve bir karara varabildiği forumumuzdaki incelemeleri öncelikle tavsiye ederim.