slm arkadaşlar ben sizden bilgi ve yardım istiyorum bende webley raider tekli 22 cal pcp var ben buna at-44 delikli plastik kabze kundak takmak istiyorum uyarmı ve uyarsa nasıl nerden bulurum saygılar
webley raider için yardım
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
- Resmi Gönderi
delikliden kastınız TH kundak mı?
-
bu soyledigin sey zor hocam iki farkli markanin kundaklari birbirine uymaz eger raider a kundak yapmak istiyosan ceviz agaci bulacaksin ve hayalindeki kundagi yapmaya baslayacaksin.
saygilar. -
delikliden kastınız TH kundak mı?
evet aynen th kundak ama olurmu işte?
-
bu soyledigin sey zor hocam iki farkli markanin kundaklari birbirine uymaz eger raider a kundak yapmak istiyosan ceviz agaci bulacaksin ve hayalindeki kundagi yapmaya baslayacaksin.
saygilar.ahmet dedigin dogruda hocam evde ev ortamında zor iş alet edavat birsürü iş bunlar olsa benim bahsettigim güzel olurdu
-
Bir kaç modifiyeyle olur. Webleyin boltunun oturacağı oyuklar ve bağlantı delikleri.
-
Bir kaç modifiyeyle olur. Webleyin boltunun oturacağı oyuklar ve bağlantı delikleri.
levet aslında aynen bende öyle düşündüm ama acaba mı dedim hep ve bulunabilicek alınabilicek yer nere var biliyormusun