bana uyar
ama nereye gıdecez burada
24 Şubat Pazar Bursa atışa gidiyor...
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Ben yarın arkadaşla geliyorum gibi gözüküyor, atış yerini bilmiyorum bi çizmini v.s atabilir misiniz?
Birde bi kapalı mekandan bahsediliyordu, tinercilerin mekanıymış falan sıkıntı çıkmasın?
-
okadar tufekle sıkıntı cıksa ne olur
-
yer: ( 40.195139, 28.970587 ) koordinatlarını https://maps.google.com
-
Ben yarın arkadaşla geliyorum gibi gözüküyor, atış yerini bilmiyorum bi çizmini v.s atabilir misiniz?
Birde bi kapalı mekandan bahsediliyordu, tinercilerin mekanıymış falan sıkıntı çıkmasın?
Tinerci falan yok yaşlı bir amca kalıyor onunlada tanış olduk atış yapabilirsiniz dedi .
-
yarın kac kısı var sımdı atısa gıdecek
-
Gelecekler yazsın
Muhammet
Metehan -
metehan
muhammet
mustafa (%80) -
bir aksilik olmazsa bende gelicem
-
Emre EFENDİOĞLU (Ben)
Özcan Sal (Arkadaşım)Yeri bilen arkadaşlardan birisi telefonunu özel mesaj atabilir mi?
Ne olur ne olmaz yeri anladımda bulunsun yani. -
arkadaslar sızden bı rıcada bulunabılırmıyım pekı organıze sanayı tarafında olan varmı yada benı oradan alabılecek bırı
-
arkadaslar sızden bı rıcada bulunabılırmıyım pekı organıze sanayı tarafında olan varmı yada benı oradan alabılecek bırı
Ben Gemlik'ten geleceğim, arkadaşı alıcam kahvaltı yapıcaz sonra iş yerine gidip tüfeği falan alıcaz, muhtemelen 12 gibi atış alanında olabileceğim.
Gemlikten geleceğim için Asmerkez taraftaki Özdilek'in oradan girip, carrefour taraftan geleceğim atış alanına, benim yolun üstüne mi düşüyor alabiliriz öyleyse?Ayrıca tüfeğim ile bugün atışalr yaptım fakat gücü mü düşmüş bakımdan sonra ne anlamadım yarın bakarız artık
-
Tam olarak nerde olacaksınız.Eğer hava güneşli ise sabah yıldırıma gideceğim geri gelirken metehanı fsm tarafından alacağım sizide alırım.Yada hava kötü ise saat 11 gibi sanayinin oralarda olacağım alabilir.
-
korupark ıyımıdır sızın ıcın
-
Olur alabilirim.
0538-458-4337 numaram saat 11 gibi gelirim.
-
tamamdır 11de oradayım koruparkın karsısındakı metro gırısınde beklerım
-
herşey güzel
bu haftada kalabalık olucaz anlaşılan harika..
3uroNymouS adını bilmiyorum abi ama cp99 u da getirirmisinz? merak ediyorum atışını...
-
ısmım mustafa tabıkı getırırım nedmek yanlız cokda bol atıs yapabılecegını sanmam elımde ustundekıyle beraber 2 tup kaldı
-
bıde arkadaslar az once at44 un tupunu soktum tupun ucunda 2 adet orıng var bunları greslemem gerekırmı sızce yada neresınde kac adet orıng var ve hangılerını greslemem gerekır yada degıstırmem gerekıyor ve ne tur bı bakımdan gecırmem gerekır
-
ısmım mustafa tabıkı getırırım nedmek yanlız cokda bol atıs yapabılecegını sanmam elımde ustundekıyle beraber 2 tup kaldı
Ben daisy powerline ım ile beraber 5-6 tüp getiririm merak etmeyin
İnşallah güzel bir gün olacak, yanımıza atıştırmalık bir şeyler alalım mı? -