alyan vıdalar adi gidin hırdavatçılardan çelık 3 mm lık alyan alın. yada alyan vıdanızı alın aynısının kalıtelısını alın. sorunumu çözdum dampaya gerek yok artık
http://www.youtube.com/watch?v=pqh-dumvwQc izleyin . saygılar...
arkadaslar optima ya yapmıs oldugum modıfıye ve atıslarım
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
mrak eden arkadaslara bı kac bılgılermı aktarmak ısterım
-
Sadece vidaları değiştirmek dürbünün sarsıntıdan etkilenmesini nasıl önlüyor? Yoksa sadece tek parça ayağın geri kaymasını mı önlüyor?
-
Atış güvenliğine dikkat
-
normalde sılıkon sıktıgım ıcın durbunde bozulma olmyuyodu sonra vıdalarımda sıkıntı yasadım... onu da bu sekılde hallettım. hrdavatcıdan uzun 3mm alyan vıda aldım
-
Silikonu nereye uyguladınız?
-
zoom yaptıgmız kısıma ... ve ayar yaptıgmız vıdaların puf noktaları var o kısma
-
dürbünün kaymasını engellesen bile dürbünün pert olmasını bu dediğin olay engellemez kardeş. onun için dampa şart darbeden kaynaklanan sarsıntı dürbünün bozulmasına yol açıyor.
-
2009 dan beri mod 125 üzerinde tasko çakma olan dürbün ile 25 liralık ter parça ayakla kullanıyorum ve hala sağlam , dürbğünğ tüfekten çıkarıp taktığımda dahi ayar bozulması olmadı bu güne kadar , 100,000 den fazla pellet atmışımdır rahat ve bu dayanımı kendi yaptığım stoper'e borçlu olduğumu düşünüyorum .
Bu güne kadar dampa olsaydı keşke hiç demedim.Bence dampa ben bu işlerle uğraşamam takar atarım keyfime bakarım diyenler için.
-
sayın nobran kaardesım dampaya verdıgın parayla sana optıma hanı ucuzz durbunlr var ya onlardan istedıgın kadar yapar gönderırdım.. sız dampanızla övunmeyın benım o kadar aalacak bı ımkanım olmadı . ama ben dampaya ıhtıyac duymuyorum durbunde sapa sağlam. .saygılar
-
sayın nobran kaardesım dampaya verdıgın parayla sana optıma hanı ucuzz durbunlr var ya onlardan istedıgın kadar yapar gönderırdım.. sız dampanızla övunmeyın benım o kadar aalacak bı ımkanım olmadı . ama ben dampaya ıhtıyac duymuyorum durbunde sapa sağlam. .saygılar
sizden 10 yaş büyük!
-
özur dılerım nobran abım sımdı gördum wala affedın