Buda slow motion videomuz 1080p ve tam ekran olarak açarsanız daha iyi olur ;
gBCZvZmY-pw
Buda vimeo linki henüz açılmayabilir ;
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Buda slow motion videomuz 1080p ve tam ekran olarak açarsanız daha iyi olur ;
gBCZvZmY-pw
Buda vimeo linki henüz açılmayabilir ;
Mükkemmel üstü fotolar bayıldım beeeeeeeeeee
vıdeolara noldu
Çok keyifli bir gün olmuş Paylaşım için teşekkürler
daha vıdeolarımız var onlarda gelsın senlıgı gorun
unutulmucak bir gün oldu
arkadaşlar harika bir gün oldu çalıdan saat 23 : 00 da ancak ayrılabildim muhabet devam etti bilen bilir şimdi benim çektiğim videolara baktım da 480 fps çekmişim kalite yerlerde
hiç yüklemek gelmiyor içimden birde çok uzun olmuş kesemedim katılan tüm arkadaşlarımıza çook teşekkür çok güzel bir gün daha geçri bir daha ki buluşmayı mustafa kemal paşa ya
gitme planı var
anlasılan ben bu ara bıraz vıtamınlere yukleneyım yoksa daha cok hasta olacagımıza benzıyor
Mustafa sen sezon açılmadan sürekli hasta olursun gibi geliyor bana
heralde ole olacak galıba bu ara kendıme cok dıkkat etmıyon ondan herhal
oldukça eğlenceli geçmişe gözüküyor resimler ile çok çok mutlu oldum keşke bizde zonguldakda kadromuzu biraz olsa genişletebilsek
cengiz abi çılgına dönmüş
Diğer videolar
Upload için Turgay abiye teşekkürler
Bursa atışlar 6 nolu videoda gülmeminn sebebi zorakim ile o 17 metredeki kesme şekerleri onca pcp orda dururken sırayla parçalamamdı
Mustafa abi şahit her kırışımda göz göze bakıştık
Bursa atışlar 6 nolu videoda gülmeminn sebebi zorakim ile o 17 metredeki kesme şekerleri onca pcp orda dururken sırayla parçalamamdı
Mustafa abi şahit her kırışımda göz göze bakıştık
ooooooo bu demek oluyorki onca pcp vuramıyor sen vuruyorsun öylemi vallahi helal olsun sen mesut ustaya sor yanımda idi 10 mermi onca rüzgar 10 şeker gördü ben aattım o baktı
bağırarak attığım video da ise omuydu iki kere bağırdım hatırladığım kadarıyla 100 m sandalyeden oturarak dizden kırdım araba üstü deil di ali bilir sevgilerrrrr
ooooooo bu demek oluyorki onca pcp vuramıyor sen vuruyorsun öylemi vallahi helal olsun sen mesut ustaya sor yanımda idi 10 mermi onca rüzgar 10 şeker gördü ben aattım o baktı
bağırarak attığım video da ise omuydu iki kere bağırdım hatırladığım kadarıyla 100 m sandalyeden oturarak dizden kırdım araba üstü deil di ali bilir sevgilerrrrr
cengiz abi ben ne diyorum diyorum ki pcp ler orda duruyodu ben atışa başlamıştım ... siz işin içine girince ben zaten kenara çekilip kesme şeker işini devir aldım
slow motion videolar vardı onlar noldu ?
Evet. Bilgisayar parçalarken çektiğimiz slowmotion vidyolar özellikle...