Cumartesi günü nöbetçi olduğum için pazar günü sabah 9 a kalmaz atış alanına gelmeyi düşünüyorum. 5 - 6 adet hedef ayarlayabilirsek FT antremanı da yapmış oluruz, aynı fikirde olan arkadaşlar varsa şimdiden iletişim kurup A takımına yakışır bir organizasyon yapalım.
10 Mart Pazar A Takımı Atış ve Sohbet Buluşması
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
GELİYORUUUUUUUUUUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
-
ben cumartesiden 4 adet döner hedefle geliyorum. alana bırakıcam döndürün bakalım şunları.. şimdilik yere saplama şeklinde yaptırdım.
-
Nasip olursa ben yarın alandayım
-
Pazar bende gelirim, hatta cumartesi ulaşım konusunu çözersem cumartesi de geleceğim.
Pazar günü MAK Savunmadan Murat bey ile BSA Pcp tüfekleri deneyeceğiz, merak edenler gelip görebilir.
-
ben cumartesiden 4 adet döner hedefle geliyorum. alana bırakıcam döndürün bakalım şunları.. şimdilik yere saplama şeklinde yaptırdım.
Anlaşıldı abim sana bol bol dua edicez
-
Eline sağlık Murat Abi, bol bol döndeririz hiç merak etme. Bsa tüfekleri de yakından görüp inceleme fırsatı buluruz hem.
-
Bu konuya çok sevindim mutlaka gelmeye çalışacağım. Umarım R10 deneme şansı olur.
-
R10 sanırım yok Murat abi, diğer modelleri deneriz artık
-
Arabayı ayarlayabilirsem ben de gelicem. Atış bahane; ekibi, muhabbeti özledim.
-
Kronosu olan varsa getirebilir mi arkadaslar.
-
Hahaha regülatör takmış bünyenin ilk isteği.
Şimdiden sonucu söyliyim 960 civarı 25-28 atış -
Gel de ayarlayalim levent ustam:)
-
Bugün gelemedim İnşallah yarın ordayım.
-
Basima sen sardin bu isi levent, yarim birakma isini yari sabah 8 gibi gelirim yusuf abiyle.
-
Tamam abi yarın İnşallah 9 a doğru ordayım
-
Merhaba,
Eskişehir'deydim, Artık Ankara'ya taşındım. Yarın bir arkadaşımla öğlene doğru bir uğrayıp (kimi bulabilirsek artık) tanışmak ve ortama bakmak istiyoruz. Kime danışmalıyız ? İzin almalı mıyız ? Gittiğimizde kimi bulmalıyız?
teşekkürler.
-
Merhaba,
Eskişehir'deydim, Artık Ankara'ya taşındım. Yarın bir arkadaşımla öğlene doğru bir uğrayıp (kimi bulabilirsek artık) tanışmak ve ortama bakmak istiyoruz. Kime danışmalıyız ? İzin almalı mıyız ? Gittiğimizde kimi bulmalıyız?
teşekkürler.
Ankara ya hoş geldiniz...
Bahsettiğiniz konu için A-Takımı kaptanları ile görüşebilirsiniz..
" meenet - serdarhavsut veya RaptorX " -
iyi gunler
bende ankarada yasiyorum hatsan at-44 pa long tufegim var etkinliklere katilmam mumkunmu yoksa bir yas siniri varmi -
iyi gunler
bende ankarada yasiyorum hatsan at-44 pa long tufegim var etkinliklere katilmam mumkunmu yoksa bir yas siniri varmiSizde,Bahsettiğiniz konu için A-Takımı kaptanları ile görüşebilirsiniz.. " Özel mesaj PM "
" RaptorX - serdarhavsut veya meenet " -