Daystate mk4 slow motion videolarım iyiseyirler
Daystate mk4 is sport slow motion görüntülerim
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
- Resmi Gönderi
ekipmanıda yazar mısnız.
dürbün ve camera gibi
teşekkürler -
aha gırdın gırdın çekim süper olmuş devamını bekleriz
-
şişe, yumurta gibi daha değişik pörtletme videolarınıda görmek istiyoruz
-
Güzel videolar devamını bekleriz, ilk video da dalın budak kısmına atsan güzel enstantane olurdu.
-
nasıl olduda ağaca nie atış yapıyonuz diye sorun olmadı .... güzel video nazmi kardeşim...
-
Aynı mı 2 çekim için kullanılan makina bilemiyorum ama ilki çok güzel çıkmış.
-
Atışlar ne kadar mesafeden yapıldı acaba...
-
Eline sağlık Nazmi kardeşim güzel atışlar, güzel video
nasıl olduda ağaca nie atış yapıyonuz diye sorun olmadı .... güzel video nazmi kardeşim...
Ağaç zaten kuruymuş
-
Arkadaşlarım ve abilerim hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim
Dediğiniz gibi ileride havada müsade ederse farklı şeylerde denicem, paylaşırım saygılarımla -
Nazmi videolar çok güzel olmuş eline sağlık uzak mesafe şişe videolarıda isteriz.
Bu arada kullanılan ekipman;
Casio Exilim FC-100
Seben DK-2
Nikko dürbün -
Nazmicim tebrikler her zamanki gibi on numarasın,
Vakit bulsan daha neler yapacaksın kim bilir.
-
çok keyifli olmuş nazmi kardeşim,eline sağlık
-
inşallah yolum düşer de uğrarım sana Nazmi abi süper gözüküyor mekan ve ıvır zıvırın(MK4) ...
-
Nazmi videolar çok güzel olmuş eline sağlık uzak mesafe şişe videolarıda isteriz.
Bu arada kullanılan ekipman;
Casio Exilim FC-100
Seben DK-2
Nikko dürbünEline sağlık Nazmi kardeşim güzel atışlar, güzel video
Ağaç zaten kuruymuş
Teşekkür ederim Mehmet abi, senin aa nın grupmanlarınıda bekleriz
Nazmi videolar çok güzel olmuş eline sağlık uzak mesafe şişe videolarıda isteriz.Bu arada kullanılan ekipman;
Casio Exilim FC-100
Seben DK-2
Nikko dürbünAli teşekkürler kardeşim devamı gelcek
Nazmicim tebrikler her zamanki gibi on numarasın,Vakit bulsan daha neler yapacaksın kim bilir.
Cahit abim teşekkür ederim
Dediğin gibi abi vaktim olsa aklımda farklı şeylerde var -
Teşekkür ederim Mehmet abi, senin aa nın grupmanlarınıda bekleriz
Ali teşekkürler kardeşim devamı gelcek
Cahit abim teşekkür ederim
Dediğin gibi abi vaktim olsa aklımda farklı şeylerde vartır mı geldi lo? pazar gidiyoz tüpler bizi cekmez bt65 gelise halledelim onları nazooo
-
Aynen hacı yoksa bu saatte ne işim var hallederiz tüpleri
-
çok keyifli olmuş nazmi kardeşim,eline sağlıkRahmi abi teşekkürler beğenmene sevindim
inşallah yolum düşer de uğrarım sana Nazmi abi süper gözüküyor mekan ve ıvır zıvırın(MK4) ...Herzaman beklrim alperim teşekkürler
-
Nazmi çok güzel atışlar eline sağlık.
-
bende çok beğendim hatta kıskandım vakit bulupta şöyle güneşi arkamıza alıp bir çekim yapamadım ya bravo
darısı benim başıma bendede var caiso ex zr 100 slow motion gayet başarılı merak eden arkadaşlara zr 100 zr 200 en sonunda zr 300 tavsiye ederim güzel bir de scope oldumu güneş te arkadan tadından yenmez -