Arkadaşlar namludan kırmalı bir havalı tabanca arıyordum,ve bir bayiide SMK Beeman P 17 pneumatic.177 model buldum.Fiyatı 177 tl.Bana ilginç bir görüntü hatırlattı Weihrauch HW-40 PCA Havalı Tabanca ile aynı bunun fiyatı ise 435 tl .Yani iki katından fazla.Ama görüntü olarak aynı.Ben karar veremedim arkadaşlar bu konuda bilgisi olup yardımcı olacak olursa sevinirim.
Havalı tabanca
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
smk bildigim kadarıyla cin üretimi wh ise alman malı fiyat farkı avrupadan gelen ürünlerde malesef böyle
-
Ürün açıklamalarında Alman mühedislik ve dizayn yazıyor.Sanırsam beni yanıltan o oldu.Bunula hatsan mod 25 süpercharger arasında kalmıştım fiyatları birbirine yakın diye.
-
Kalitesi nedir acaba bunun.Fiyat çok ucuz ama?ucuz et tencere dibi yakar mı acaba?
-
Ben kullanan hiç duymadım.Alınca sorun çıkarır mı yedek parçası ne alemde bilemiyorum.O yüzden cesaret edemiyorum.
-
Bence risk almayin...
Uzerine biraz daha ekleyip forumdan ikinci el bir zoraki alabilirsiniz
Syg
-
Fiyatlar yakın olsa da gücü mod 25 süpercharger dan az, bu tip bir tabanca arıyorsanız Zoraki alın, parça derdi de olmaz.
-
Supercharger mod 25 , 'browning 800 mag' in kopyası bir tabancadır , yaylı olduğundan teper ve tetiği serttir , bunun yanında zoraki tamamen pünomatik sistemdir , multi-pump valf sayesinde bu tabancalardan daha fazla güç elde eder ve tetiği çekmek yerine çıtlatmak yeterlidir , namlusu , tetiği , gez-arpacığı , kabzesi ile bence bir üretim harikasıdır , ultra 4.5 modeline sahip olma şansım oldu , 100 metrede 1 lt. su şişesini 7/4 tutturduğumu bilirim. Üzerine Adco veya square reddot almayı ihmal etmeyin derim
-
Arkadaşlar,yakın bir abimizde 5.5 lik Zoraki ultra var.Hali hazırda rahatlıkla kullanabiliyorum. Zorakiye hiçbir sözüm yok.Alternatif arıyorum.Sözünde durursa bir bayii arkadaştan söz aldım mod 25 süpercharger için Ankara'ya gidebilrsem alacağım.Arkadaş bayağı iyi bir fiyat çekti.Bunu alıp biraz üzerinde modifiye düşünüyorum.İnşallah başarabilirsem burada yayınlamayı düşünüyorum.İlgilendiğiniz için teşekkürler.
-
mod 25 hatsanın üretigi bi tabanca parçasından sıkıntı olmayacagını sanıyorm
-
ben kullanıyorum beeman p17 bırebır weıhrauch hw 40 kopyası ve gayet memnunum
-
forumda cok kullanan gormedım hatta hıc gormedım sılah yenı oldugu ıcınde olabılır tabıkı weıhrauch hw 40 ile bırebır aynı ve turkıye dısında kullanımı cok yaygın bır sılah you tube gıbı sıtelerdende bakabılırsın kalıte olarak hw 40 ı aratmıyor tek farkı fıyatının ucte bır olması bırde truglo arpacık gez olmaması bırkac modıfıye ıle dahada guzel hale getırdım ısteyen olursa bırkac resımde yukleyebılırım
-
bende var smk beeman p17 kesinlikle dandik kalitesiz değil tabii bi zorakide değil fiyatına göre iyi olduğunu söyleyebilirim
-
eger guc olarak dıyorsan tabıkı zorakının 4 pompa gucune ulasması mumkun degıl zaten multipomp ozellıgı yok tek pompa tek atıs ama ısabet olarak fıyat kalıte oranı olarak bence ıdeal ve pıyasadakı en ucuz sınglepomp sılah bıldıgım kadarıyla 180 200 tl arası halen.