Bnede yavaş yavaş ısınıyorum bu ft işine ama göbeksiz ft atıcısı olmaz diyorlar bende bekliyorum biraz balkon yapayım bende giricem bu işe
Küsüratlı rakam bize gelmez gel 20fp ye sabitleyelim biz bu işi Alper abi
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bnede yavaş yavaş ısınıyorum bu ft işine ama göbeksiz ft atıcısı olmaz diyorlar bende bekliyorum biraz balkon yapayım bende giricem bu işe
Hehehehehe.18'i bir atalım da.Stabilite ne olacak bakalım.
Yeni yakışıklınız hayırlı olsun ...
Maaşallah harika duruyor ...
Kazasız belasız ve isabetli atışlar dilerim ...
Çok saol iyi dileklerin için.Zonguldağa ve Nazmi kardeşime de bu vesileyle bir selam göndereyim.
Çok saol.Aşkların en büyüğü bu değil inan.
FT için çok zevkli ve doğru seçim.Güzel günlerde kullanın
FT için çok zevkli ve doğru seçim.Güzel günlerde kullanın
Saolun Emre Bey.İzmir'de görüşmek üzere...
Hehehehehe.18'i bir atalım da.Stabilite ne olacak bakalım.
Enee tutuklanma sebebi bu dediğin STEYR ile atıcaksın ve stabiliteyi dert ediyorsun
Bu arada barracuda fielt target palletleri de denemen lazım çok met ediyorlar.
hayırlı olsun kazasız atışlar dilerim
hayırlı olsun
Dün forumda satılan 2 FT tüfeği Ankara ya gitmişti ama Filintalardan iyi hamle geldi Hayırlı olsun Alper ilk 3 bekliyoruz senden artık
Hayırlı olsun mükemmel gözüküypr..
Dün forumda satılan 2 FT tüfeği Ankara ya gitmişti ama Filintalardan iyi hamle geldi Hayırlı olsun Alper ilk 3 bekliyoruz senden artık
Çok çalışan kazansın.Birincilik için mücadelemi sonuna kadar vereceğim.
Hayırlı olsun Alper, güle güle iyi günlerde kullan. Göbek desteği tamam, hamster tamam, tüfek tamam. Senden ilk 3 bekliyoruz artık kaçarın yok.
Hayırlı olsun Alper, güle güle iyi günlerde kullan. Göbek desteği tamam, hamster tamam, tüfek tamam. Senden ilk 3 bekliyoruz artık kaçarın yok.
Saol izzet abim.Kısmet artık.
Alper abi , hayırlı olsun , iyi günlerde kullan inşallah. Kupaları şimdiden görür gibiyim , grubumuzda kraliyet ailesinden bir tüfeği görmekten ayrıca mutlu oldum , darısı tüm filintaların başına
hayırlı olsun grupmanlarınızı bekliyoruz
Alper, güle güle kullan.Alınabilecek en iyi 4,5 silahlardan birini aldın.Oturup sincaplara nişan aldığında ft silahının vücutla uyumunun farklı birşey olduğunu daha iyi anlayacaksın.Göbeğide biraz erittinmi önünde durulmaz senin.
Hayırlı olsun çok yakışıklısınız
gule gule kullan
FT bu sene cok ıddalı olacak gorunuyor...
Hayırlı olsun, kazasız belasız atışlar dilerim.
Alperim hayırlı olsun kardesim cok güzel bir secim yaptın kafana koyduğunu yapıyorsun daha şimdiden görür gibiyim 2013 ft sampiyonu ottomanempire yazılı kupayı