İyi bulmuşsun Metehan , nadir tüfektir. Güle güle kullan
Yeni İngiliz sevgilim Webley Patriotum :)
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Metahn dostum hayırlı olsun atışlar gayet başarılı senin adına çok sevindim şimdi aslında biz yandık desene onca pcp attı vuramadı yazıları ile karşılaşıcaz demektir
vay halimize diyorum başka bir şey bilmiyorum bende istiyorum böyle bir tufek envantere bakalım hayırlısı -
İyi bulmuşsun Metehan , nadir tüfektir. Güle güle kullan
Teşekkür ederim Berkehan , hazine bulmuş gibiyim
Metahn dostum hayırlı olsun atışlar gayet başarılı senin adına çok sevindim şimdi aslında biz yandık desene onca pcp attı vuramadı yazıları ile karşılaşıcaz demektir
vay halimize diyorum başka bir şey bilmiyorum bende istiyorum böyle bir tufek envantere bakalım hayırlısıcengiz abi yaktım sizi bi tanede sana denk getiririz inşallah.
tecrübe ettiğiniz yaylılar arasında gücü hangi aralıkta karşılaştırabilirmisiniz ?mod 125 sniper kullandım turgay abinin. ondan daha güçlü ama tepmesi çok daha hafif.
Patriot silindir çapı ve uzunluğu en büyük yaylı tüfek olduğu için (bildiğim kadarıyla söylüyorum) en güçlü yaylı tüfek bu. Mustafa SERDAR abinin inceleme yazısı forumda mevcut .detaylıca yazmakta.
-
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
-
patriot mod 125ten güçlümü
-
patriot mod 125ten güçlümü
ben araştırmıştım sizde bir araştırın bildiğim kadarrını söyledim. yanılıyoda olabilirim crono sonuçlarında anlarız.
-
İyi oldu bu tüfeği alman Seninki ile karşılaştırınca benimkinde bir terslik var mı ortaya çıkar artık.
-
çok güzel bir tüfek benim nedendir bilinmez kuvvetli silahlara karşı bir ilgim var.ama bu silahta isabetten çok güçde var.çok avantajlı aslında :)Allah kazasız belasız atış yapmak nasip etsin. iyi günlerde kullanın
-
çok güzel bir tüfek benim nedendir bilinmez kuvvetli silahlara karşı bir ilgim var.ama bu silahta isabetten çok güçde var.çok avantajlı aslında :)Allah kazasız belasız atış yapmak nasip etsin. iyi günlerde kullanın
amin , sağolasın daha iyileri sizlerin olsun.
-
hayırlı olsun metehan eskimeyecek bir silah almışsın güle güle kullan
-
hayırlı olsun metehan eskimeyecek bir silah almışsın güle güle kullan
çok teşekkürlerDışı epey yıpranmış ama restorasyon çalışmalarım yarın başlıyor
-
Keyifli tüfek güle güle kullan.
-
Kazasız belasız kullanman dileğiyle.
-
Çok teşekkürler
-
namlu üzerindeki küçük pas lekeleri gibi sorunları nasıl çözüyorsunuz yaylı bir silahın onarımı nasıl yapılır biliyormusunuz ?
-
pas sökücü yağ sürerek yapabilirsiniz. google a WD40 yazın. hemen karşınıza çıkıcak. bunu kullanarak lekeleri çözücez.
-
fotoğraf ve video bekleriz tadilattan sonra
-
benim eski bir diana mod 25 yaylı silahım var ve gez i yok üstelik yayı da yorgun(yada ben öyle sanıyorum) paslarını söküp yayını yenileyip boyatmak istiyorum. ama boya yapan yer ankarada bulamadım. Tabanca vb küçük şeylerin boyasını yapan yerler var ama tüfek vb yapan yer yok.
-
foto video başım üstüne
Hatsanla bir konuşun .parası neyse rica edin .bence yaparlar.
-
benim eski bir diana mod 25 yaylı silahım var ve gez i yok üstelik yayı da yorgun(yada ben öyle sanıyorum) paslarını söküp yayını yenileyip boyatmak istiyorum. ama boya yapan yer ankarada bulamadım. Tabanca vb küçük şeylerin boyasını yapan yerler var ama tüfek vb yapan yer yok.
boya ısını bence bı oto boyacı ıle konusun benım ole bı projem var kenarda duruyor gercı ama en kısa zmanda gerceklestırecem -