Turgay abi tüfeğin hayırlı olsun.Bt-65 uzmanı Mesut abi var ondan hertürlüü ama hertürlü bilgiyi alabilirsin.
Kendi bt-65 inde gücü düşürdü 18 grain pelletler çok iyi işler çıkartır.İstersen seninkinede ayar çeksin isabete çok etkisini görürsün
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Turgay abi tüfeğin hayırlı olsun.Bt-65 uzmanı Mesut abi var ondan hertürlüü ama hertürlü bilgiyi alabilirsin.
Kendi bt-65 inde gücü düşürdü 18 grain pelletler çok iyi işler çıkartır.İstersen seninkinede ayar çeksin isabete çok etkisini görürsün
hadi hayırlı olsun turgay abi:)
Eywallahh.. Bekleyin kesmeşekerler...
Abi teşekkür ederim. Senin tüfeği bekliyordum. Onu alacaktım ama dün akşam sattığını öğrendim. Farklı bir kısmet buldum. Tüfek hakkında bilgi alabileceğim kişilere gerçekten çok ihtiyacım olacak. Mesut Bey ile iletişime geçebilirim. Güç düşürmek konusunda şu an düşünmüyorum ancak ileride muhakkak ki olacağa benziyor.
Turgay Hocam yeni tüfeğiniz hayırlı olsun....
Turgay Hocam yeni tüfeğiniz hayırlı olsun....
Teşekkür ederim Ali Bey... Geçenlerde size bir pm yolladım dönüş yapmadınız. Uzun zamandır forumda da görüşemedik.
PM ulaşmadı bana Turgay bey PM den tel no gönderebilirseniz görüşelim.
hayırlı olsun darısı basıma... bende almak istiyorum....hayırlısı ile...
hayırlı olsun darısı basıma... bende almak istiyorum....hayırlısı ile...
İnşallah hocam. Allah sizin de gönlünüze göre versin...
Hayırlı olsun.
Hayırlı olsun.
Çok teşekkür ederim. Sağolun
aklıma takılan bişey var sumatra 2500 carbin mi bt-65mi tercih edilmeli +ları -leri nelerdir
hayırlı olsun arkadasım.. bu arada forumda ve pcp havalı tüfek konusunda çok yeniyim..ismim serdar bursa inegöldeyim.. yeni olmama rağmen araştırıp ilk ilk işim bi pcp almak oldu. şuan bende hatsan at 4410 tactical tüfek var. buluşmalar falan filan nerde nasıl organize ediliyor. yardımcı olursanız sevinirim...
aklıma takılan bişey var sumatra 2500 carbin mi bt-65mi tercih edilmeli +ları -leri nelerdir
+1
turgay bey görüşemedik bir daha vakit olmadı galiba