Hayırlı olsun. Uzun zamandır heves ettiğim bir tüfek. Ama insan oğlu işte vakiti aşsa nakiti nakiti aşsa vakiti aşamıyor bazen. Sıfır T12 Kendim almış kadar sevindim. Güle güle kullan
Yeni Manitam Fx T12
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Yeni tüfeğiniz hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.FX T12 elinize aldığınızda kendini sevdiren bir tüfektir.Zaman içinde daha da seveceksiniz ve sizde kalıcı olacak.İleride başka tüfekleriniz de inşallah olur ama FX T12 nin yeribaşkadır.
-
Anladımm Emre abinin mesajını görünce ST sandım. Bu arada Lw namlu T12 Whisper varmı Türkiye de cok fena taktım kafaya
LW namlu daha çok makbuldur demek istemiştim
-
Şanslı adam.
Tekrar hayırlı olsun kardeşim.Kaç oldu hatırlamıyorum ama
-
Hayırlı ugurlu olsun güle güle kullanın keyifli atışlar dilerim
-
St namlu nasıldır kullanmadığımız icin yorum yapmak cok zor , ama lw namlu özelliklede match grade kendini ispatlamış bir namludur , Fx bu namluyu neden değiştirdi hala anlamış degilim , belki maliyeti kısmak icin bu yola girmiş olabilir . Envanterde yeterince silah olmasa kesinlikle satmayı düşüneceğim bir silah degil. Bir süre önce sattığım t 12 mı kullanmasamda eksikliğini hissetmiyor degilim , becerebildigim en küçük grupları bu silahla yapmıştım . Basit bir sisteme sahip olması arıza riskini en aza indirirken , atış eğriside basit yapısına tam zıt yönde bir duruş sergiliyor . Gercekten cok güzel bir silah güle güle kullan kardeşim
-
Omer hayirli olsun, gule gule kullan kardesim
-
Sağolun abilerim,sizinle ve A Takımıyla olmak çok güzel.
-
Omer kardesim yeni tufegin hayirli ugurlu olsun.durbun de harikaymis.
-
Teşekkürler Alper abi.
-
İyi günlerde kazasız belasız kullan Ömer, zamanında benimde sahip olduğum güzel bir tüfek.
-
Teşekkürler Levent.
-
Ayaklarda gözüm var Ömer.
-
T12'yi neden bu kadar methediyorlar dün biraz kullanınca anladım.
Hafif, kompakt, stabil, isabetli. Alandaki yeni hedeflere ayakta atış denedik, çok zevkliydi. Neredeyse tabanca gibi tek elle kullanacaktım.
Güle güle kullan Ömer. Verdiğin parayı sonuna kadar hak ediyor tüfek. Hemide manometreli...
-
ömerim yeni silahın hayırlı olsun dürbün de pek yakışmış nerdeyse namluya yetişip pelleti o atacak
-
Sağol Tarık abi, cumartesi atarız.
-
Hayırlı olsun Ömer, keyifli atışlar.
-
Dürbün de tüfek de çok güzel.Güzel günlerde kullanırsınız inşallah...
-
Abi hayırlı olsun. Dürbünle birlikte tam canavar olmuş.
-
Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanmak nasip olsun.5 senedir kullanıyorum o benim göz bebeğim.
-