Jet marka saçma kullanıyorum fakat çok memnun değilim silahım 5.5 cal gamo saçma benim silahım için uygunmu
Torun marka silah için saçma tavsiyesi
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
gamo en ideali dir. tavsiyem gamo pro hunter kullan
-
hatsan-jsb
exact jumbo 15 grain kullan -
hatsan-jsb exact jumbo 15 grain tavsiye ederim hem uygun hem cok kaliteli ve isabetli
-
Tşkkrler Silahı av için kullanmıyorum sivri saçma kullanmasam nasıl olur
-
turkiyede av kesinlikle yasaktir pellet tipleri icin su yaziyi inceleyinHAVALI TÜFEKTE AMACA GÖRE PELLET SEÇİMİ'] HAVALI TÜFEKTE AMACA GÖRE PELLET SEÇİMİ[/url]
onerdigimim sacma sivri uc degil domed tipdir hem yakin hemde uzak mesafede isabet olarak cok etkilidir ayni zaman da delicilik gucu yuksektir. tahribat atislarinda anlarsiniz. ucu duz olanlar 20 m den sonra cok dagilir -
kubbe uçlu saçmalar her zaman uzun mesafeye daha iyi gider. isabet oranı sivri saçmalara göre daha fazladır.
-
Eyvllah kubbe başlı saçma yı deniyecem memnun kalırsam hep kubbe başlıklı kullanırım