HW 100 ün AA410 a karşı bir dez avantajı daha ortadan kalkı ,bu parça ile pratik bir şekilde topuz başlı alyan anahtar kullanarak hız ayarı yapabilmek mümkün olacak . afferin bana HW 100 fanlarına selamlarımla aman dikkat vidanın altındaki konra setsukurunu sökmeyi unutmayın
[Resim Engellendi: http://img91.imageshack.us/img91/8823/19855594qc4.th.jpg][Resim Engellendi: http://img362.imageshack.us/img362/3421/60546695gr0.th.jpg]
HW 100 e arka kapak
-
termopl -
24 Mart 2008 10:46
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
- Resmi Gönderi
Tebrik ederim İlker,sende bu PCP lerde çığır açmaya başladın.
-
İlker abim büyüksün , bana yaz bir tane hemen
-
kargoya verildi
-
hızlı servisin böylesi görülmedi
-
İlker abi eline sağlık
-
İlker bence kundağı biraz indirip buraya sabit bir mekanizma yapmak lazım.Acaba parçayı bir tur çevirmek hızda ne kadar oynama yapacak?Yoksa efektif olması için birkaç tur çevirmekmi lazım?Sende krono var sanırım turlar arasındaki hız farkını ölçebilirmisin?
Gerçi bu farklar yay güçleri ile yakından ilgili herkezin tüfeği birbirini tutmaz ama aşağı yukarı bir bilgimiz olur düşüncesindeyim.
-
bağlayıcı olan regülatör ayarı olduğundan herkezinki farklı çıkar .öncelikle maksimum da ne yapıcaksan regülatörü ona kurup geriye doğru güç azaltma yı çekiçten ayarlıcaz .en az hava ile en çok sabit hız 900 / 940 fps aralığında ,regülatör de 110 / 120 bar aralığında yakalana biliyor atış stiline göre ayar yapmak gerekiyor .aynen AA410 daki gibi kısa atıcaksan gevşeticez uzun atarken yüklenicez zamanla alışkanlık geliştirmek gerekiyor ;kihhik,keyifli atışlar
kapağını kargoya verdim , -
Bu da size kapak olsun der gibisiniz İlker bey (Hocam dedik bi kere yani, buz gibi güzel espri yaptım)
-
Teşekkür ederim İlker usta,ellerine sağlık
-
kargoya verildi
ya ben ? ya ben?
İlker baba ellerinize sağlık. "ben böyle şey görmedim, dım dım dım, ben böyle şey görmediiim"
-
bağlayıcı olan regülatör ayarı olduğundan herkezinki farklı çıkar .öncelikle maksimum da ne yapıcaksan regülatörü ona kurup geriye doğru güç azaltma yı çekiçten ayarlıcaz .en az hava ile en çok sabit hız 900 / 940 fps aralığında ,regülatör de 110 / 120 bar aralığında yakalana biliyor atış stiline göre ayar yapmak gerekiyor .aynen AA410 daki gibi kısa atıcaksan gevşeticez uzun atarken yüklenicez zamanla alışkanlık geliştirmek gerekiyor ;kihhik,keyifli atışlar
kapağını kargoya verdim ,bu deliği bişeyle kapatmak gerekirmi? yani oradan toz-toprak girmesi problem yaratırmı?
-
yav abi nasıl bir sihirdir bu
tüfek kendinden geçtigüçse güç, ayarsa ayar, kapasitede coştu
benim HW 100 oldu HW 1000000000
çok teşekkürler sansey. -
göz yanılması resimde öle çıkmış
-
bu deliği bişeyle kapatmak gerekirmi? yani oradan toz-toprak girmesi problem yaratırmı?amma tıkama meraklısısın sende tozlu topraklı yerde takılma ;şrofls;.sen mod işine soğuk bakıyorsun diye biliyorduk kardeş ayıpsın yarın sanada bi kargo yaparız
-
amma tıkama meraklısısın sende tozlu topraklı yerde takılma ;şrofls;.sen mod işine soğuk bakıyorsun diye biliyorduk kardeş ayıpsın yarın sanada bi kargo yaparız
yok yanlış anladın, bana gücü fazla geliyor, gücünü kısmak için istiyorum
-
Ellerine sağlık İlker abi, HW100, HW100'lükten çıktı zaten artık.
-
İlker abim kapak elime geçti biraz önce ellerine sağlık çok güzel olmuş.
-
Akşam keyflene keyflene nasıl taktım sormayın
Silahtan x4 keyf almaya başladım
(bu arada Polat Abi me de buradan saydılar sevgiler)İlker abi sağol be ilaç gibisin valla
Şu benim diğer zamazingolarada bir el at abi
Havalar ısınıyor. Çadırda evde hazır.Senin evin önüne çökerim valla
Mahalleye kepaze olursun
Hem sonra daha sana bahsettmediğim bir ton proce var
Bu arada arkadaşlar İlker abinin motivasyona ihtiyacı olabilir.Biraz destek çıkmak lazım gibi geliyor bana.
Nede olsa adamcağız işinden arta kalan boş vakitlerini bu vıttırı vızzıklara harcıyor.Bir kıyak yapmak lazım gelir
Anladın sen onu dimi abi -
Fatih abi senin böyle anlatım ve yazış tarzında beni bitiriyor, çok büyük zevkle okuyorum. Ellerine sağlık.
-