Zoraki ultra ya uygun dipçik için Blcakboy55 nickli Musa Usta ya ulaşmaya çalışıyorum kendisini tanıyan biri bu konuda yardımcı olursa sevinirim.
zoraki ultra dipçik
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
( http://www.hobi silah.com/index.php?action=profile;u=975) sanırım bu linkten özel mesajla ulaşabilirsiniz
-
o foruma malesef üye değilim şu anda yeni üye kaydıda yapılamıyor sanırım o yüzden verdiğiniz linkten ulaşamadım.
-
musa bey ile ben samsunda aynı av bayiine gidiyoruz av bayii kendisini tanıdığı için sordum dipcik hala yapıyormu diye artık işe girdiğini ve dipçik imalatını bıraktığını söylediler
-
çok teşekkürler bilgi için..
-
halen neden seri olarak zoraki için plastik dipçik üretilmiyor anlamıyorum üretilse kapış kapış gider.
-
Kendisi balıkavı net forumunada aktif üyedir,o site üzerinden de deneyebilirsiniz,isterseniz özelden nickini yollayabilirim...
-
iyi olur şansımı denemiş olurum en azından
-
bi rica ederseniz yapabilir diye umuyorum ben iki ay önce yaptırmıştım kendisine diğer forumdaki mesajlarım silindiği için telefonu gibi bilgileri kaybettim ama evde bi araştırayım gelen kargolardan
-
çok sevinirim..
-
Pm atıldı,bu arada Ceyhun Hocam sanada hayırlı olsun dipçik,hiç resim felan da yayınlamadınız??