selamlar arkadaşlar kütahya da bu hobiyle uğraşanlar var mı?yada bir grup var mı?
kütahya
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Kütahya'da çok fazla havalı silah kullanıcısı yok. Bi ara dunwolf cihan abiyle atış yapıyoduk okulu bitti memleketine döndü. Ben de tatillerde oradayım. Müsait bi zamanda buluşabiliriz
-
İyi olur dostum.keske soyle 4-5 kisi olsaydik.
-
Bi de robinhood serkan abi var. Geçenlerde bi buluşma yaptılar ama kim geldi kaç kişiydiler bilmiyorum. Benim özendirmelerim sonucunda havalı tüfek/tabanca almış olan 1-2 kişi var ama onlar hastalığı tam olarak kapamadılar Aslında kütahyada atış yapılabilecek düzgün alan yok çok fazla. Dağ tepe hep piknikçilerle dolu. Ben nafi güral fen lisesinin yukarısındaki gençlik spor il müdürlüğünün poligonuna gidiyorum genelde. sorumlu kişi babamın yakın arkadaşı olduğu için istediğim zaman girip çıkabiliyorum Bir de radar tarafları var daha yakın.
-
bu hobiye değer veren ve uğraşan,, ve her geçen gün artan bir sayımız var tanışalım
-
bu hobiye değer veren ve uğraşan,, ve her geçen gün artan bir sayımız var tanışalım
Kaç kişiyiz ve nerde buluşuyoruz o zaman
-
Kaç kişiyiz ve nerde buluşuyoruz o zaman
canınız çekmesin bu gün hem tanışma hem atışma hemede bol saçmalı buluşma yaptık... sayı olarak 10 kişiydik buluşma ve zamanı tabiki kime soracağız robinhood serkan abi duy sesimizi
-
canınız çekmesin bu gün hem tanışma hem atışma hemede bol saçmalı buluşma yaptık... sayı olarak 10 kişiydik buluşma ve zamanı tabiki kime soracağız robinhood serkan abi duy sesimizi
2 sene boyunca buluşma yapacak birilerini aradım bulamadım İstanbul'a geliyorum siz buluşma yapıyosunuz 19-24 Nisan arası Kütahya'dayım. serkan abi'nin dükkana baskın düzenliycem. Gerçi hatırlamaz beni
-
2 sene boyunca buluşma yapacak birilerini aradım bulamadım İstanbul'a geliyorum siz buluşma yapıyosunuz 19-24 Nisan arası Kütahya'dayım. serkan abi'nin dükkana baskın düzenliycem. Gerçi hatırlamaz beni
sen gel beraber basarız -
Tamam o zaman Bugünkü buluşma nerde oldu çok merak ettim
-
valla arkadaşlar beni de alın aranıza.o zamana kadar bir tüfekte karar kılabilirsem ki bu gidişle zor; kesin gelicem.gerçi karar veremesemde gelirim maksat muhabbet.kütahyada sosyal hayat malum..
-
merhaba arkadaşlar uzun zamandır bende bu hobinin içinde yer alıyorum...
-
bende kütahyalıyım hem okuyup hem çalıştığım içim vaktim olmuyor ama forumda hemşerilerimi görmek bana çok iyi geldi
-
merhaba ben de Kütahyalıyım böyle buluşmalar da bulunmak isterim
-
Tabiki kütahyada bir takımımız mevcut katılabilirsiniz
-
bende askerliği Kütahya da yaptım sayılırmıyız Kütahya lı
-
bende askerliği Kütahya da yaptım sayılırmıyız Kütahya lı
hocam sizde Kütahyalısınız kendinizi yabancı görmeyin ayrıca Kütahya'ya bekleriz
-
arkadaşlar kütahya tavşanlıda havalıyla ugraşan kalabalık bir gurupvar
-
inşallah bir gün muhakkak geleceğim Kütahyanın anısı bambaşkadır bende
-
Ademustam tavsanlıdan 2 abimiz var diğer grup merkezde
-