Emir abim bekleriz buyur gel
kütahya
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
arkadaşlar kütahya tavşanlıda havalıyla ugraşan kalabalık bir gurupvar
tavşanlıya fazla gitmedim ama bu hobiyle uğraşan varsa çok iyi demekki yalnız değilmişim
-
Merak etme yalnızz değilsin
-
Ben de askerliğini havacı yapanlardanım, bu da ister istemez yolumuzu Kütahyaya düşürdü. Bir aylık acemi eğitiminde kurduğunuz dostluğu hayatın hiç bir döneminde hiç bir yerinde kolay kolay kuramıyorsunuz. Bir gün yolum düşerse mutlaka kütahya içinden geçerim ve fırsat bulursam siz hobidaşlara ulaşmaya çalışırım.
-
inşallah geleceğim Caner sene 1995-1996 Kütahya hava er eğitim tugayı 1. tabur 4. bölük 247. kisa dönem çavuş olarak yaptım 8 ay Kütahya da ozamandan bu zamana elbette değişmiştir herşey
-
bu konuyla ilgili kiminle irtibata geçmeliyim bu gruba dahil olmak isterim
-
Bir başkadır benim Memleketim
-
Ben yardımcı olurum size
-
ö.m gönderdim dostum ilgine tşkler..
-
Vallahi cig gibi büyüdü Kütahya ekibi. Artık bol resimli bir buluşma isteriz. Hobidaslik şahane atis bahane.
-
bende germiyan myo da okumuştum istanbula kıyasla sessiz sakin kafa dinlemelik yer alışınca baya sevmiştim 2. memleketim olmuştu kütahyalı arkadaşlara selamlar
-
Asil bende germiyanda okudum kimbilir belki çok gördük birbirimizi
-
Bende tavşanlılıyım senede 1-2 kez gideriz:)) Bursa'da yaşıyorum ama
-
Selamün aleyküm tüm Kütahya &Tavşanlı & okumuş ve görev yapmış hobidaslarim
-
Hepiniz hoş geldiniz
-
Bu konu hortlasın bakem kimle vaa. Tavşanlı da yaşıyorum. Var mı bu civardan arkadaşlar.
-