arkadaşlar sona yaklaştım sayenizde cfx royal almayı düşünüyorum ama cfr whisperda albenisi yüksek bir silah.acaba ikisininde artıları ve eksilerini sorabilirmiyim.
Gamo CFR Whisper ve gamo cfx hakkında
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
arkadaslar pek bir yorum yok cfr model hakkinda arastirma yapmistim 1-2 mesaj haric pek bir bilgi yok.sanirim cfx alacagim.umarim cok ses cikarmiyordur.acaba gamo cfx royalin ucundaki seyde modarator mu?ozellikler kisminda yazmiyorda?
-
merhaba
Royalin ucundaki parca moderator gibi durur ama sese etkisi pek yoktur,
ama ses olarak zaten cok gurultu yapan bir tufek degildirforumda 2. el satiliklar da olmasi gerekiyor
bakabilirsiniz! -
cfr whisper kullanıyorum alttan kurmalı 4.5mm kesinlikle tavsiye ederim daha önce honter 440 ve 1250 kullandım 1250 ile başabaş diyebilirim hatta hafiflik ve rijitlik olarak artısı olan cfr whisper
-
cfr whisper kullanıyorum alttan kurmalı 4.5mm kesinlikle tavsiye ederim daha önce honter 440 ve 1250 kullandım 1250 ile başabaş diyebilirim hatta hafiflik ve rijitlik olarak artısı olan cfr whisper
cevap için biraz gecikmişsin sanırım
-
belki almamıştır henüz..
-
merhaba bende de satilik Gamo cfx royal var 5.5 var 1 yila yakin garantisi devam etmekte guvenle alinabilir tufek